![]() |
![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Ja kaadam i veelme shonakt kadaa datorsalonaa pwnot veel barinju citu cilveeku, kuri ir noleemushi pavadiit sho nakti bezsmadzenju atpuutaa.
Nu vienvaardsakot piesakaas tauta. -------------------- Because i can!
|
![]() ![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Un tas viss tikai deelj vienas norumas. pagaajueshreiz bija norunaats, ka ga Sigfa saliek mani nfsu2 driftaa, tad mees speeleejam CS. Aptuveni rezultaati bija Sigfa: ~16K ETM: ~54K
Mees nekad nespeeleesim CS -------------------- Because i can!
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(ETM @ Nov 5 2005, 17:54) Un tas viss tikai deelj vienas norumas. pagaajueshreiz bija norunaats, ka ga Sigfa saliek mani nfsu2 driftaa, tad mees speeleejam CS. Aptuveni rezultaati bija Sigfa: ~16K ETM: ~54K Mees nekad nespeeleesim CS Toties edg salika ETM driftaa vairaakas reizes, speeleejot taadu lietu pirmo reizi muuzhaa (shii ir vieta, kur ETM kaunaa jaalien zemee). Neatceros, kad buutu speeleejis CS, bet, man liekas, ka tas ir kaut kas liidziigs Quake, taapeec vareetu tachu uzspeeleet. Jaaspeelee ir visas speeles, kur zaudeetaajs nevis izstaajas un gulj garlaiciibaa, bet piedzimst un shauj atkal. P.S. No shii pasaakuma man vislabaak patika peedeejaa stunda, kur mees graiziigaam Quake3. Siiva ciinja bija ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:34 |