![]() |
![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Ja kaadam i veelme shonakt kadaa datorsalonaa pwnot veel barinju citu cilveeku, kuri ir noleemushi pavadiit sho nakti bezsmadzenju atpuutaa.
Nu vienvaardsakot piesakaas tauta. -------------------- Because i can!
|
![]() ![]() |
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
Nju visss!!! Es esmu apvainojusies, tu man teici (ETM) ka pateiksiet kad un kur bus jaiet, bet nepateicaat.
![]() ![]() ![]() -------------------- |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(anishuara @ Nov 5 2005, 12:51) Nju visss!!! Es esmu apvainojusies, tu man teici (ETM) ka pateiksiet kad un kur bus jaiet, bet nepateicaat. ![]() ![]() ![]() bet tu pieznaniji uz noradito telefona nummuru? drosi vien ka ne. tie kas velejas atrada iespeju sakontakteties. taka nav ko apvainoties un ir pat tads topiks kur ir salikti visvisadi mob. numuri ja butu velme tad atrastu. |
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
QUOTE(sipps @ Nov 5 2005, 12:55) QUOTE(anishuara @ Nov 5 2005, 12:51) Nju visss!!! Es esmu apvainojusies, tu man teici (ETM) ka pateiksiet kad un kur bus jaiet, bet nepateicaat. ![]() ![]() ![]() bet tu pieznaniji uz noradito telefona nummuru? drosi vien ka ne. tie kas velejas atrada iespeju sakontakteties. taka nav ko apvainoties un ir pat tads topiks kur ir salikti visvisadi mob. numuri ja butu velme tad atrastu. *GHM* ![]() tu teici ka uzraxtiisi foruma!!!! ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:31 |