![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Tātad, es gaidu pilnīgi nopietnu viedokli, ne fleimu, bet viedokli par to, kas tad īsti ir YAOI un kā cilvēki pret to attiecās.
Ja šajā topikā būs floods, tauta jūs dabūsiet pa ragiem, Jo es beidzot gribu konkretizēt šo faktu savā, un citu ieinteresētu useru prātā. Tātad. Jūsu domas- kas tas ir, kam domāts, iespējam, ja ir viedoklis, kas un kāpēc skatās. Un kas ir redzēts arī noderētu pilnai laimei. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
Sajaa momentaa es veelos nepiekrist vaardam "safanojusaas", taadaa gadiijumaa so vaardu var attiecinaat uz jebkuru "normaalu" animistu, kas vairaak vai mazaak intereseejas par savas "interesu zonas" anime klaastu (kaa piemeeram, mums ir cilveeki, kuri skataas paarsvaraa tikai mechu vai arii animes ar vampiiriem, nenoliegsim, ka Hentai nodalja plaukst un zelj,...)... Tas ka jaunaakie vai vecaaiek ieguutie materiaali meitenju starpaa tiek aprunaati vairaak vai mazaak ar " neviltotaam emocijaam(lai neteiktu neko vairaak)" tas gan ir tikai to starpaa, kas veelas sajaas diskusijaas piedaliities un kam tas interesee... tacju lielaakoties sajaa momentaa jasastopas ar paarmetumiem... "tas nav normaali", " fui", etc..
un galvenie runaataaji sajaa jomaa ir tie kas NEKO NAV REDZEJUSI NO TAA!!! Atziistu, ka caljiem tas vareetu buut nepatiikami un pat nepienjemami, tacju tas ir tas pats kas ar Yuri - meiteneem... uz jautaajumu par to, kas var patikt attieciibas VinjsXvinjs... atbildeesu... a kas gan tur var nepatikt???? p.s.Yume mees ar tevi jau kaut kur pusgadu runaajam par to ko iisti esam peedeejaa laikaa redzeejuas... un tas saraxts...uuuuu... jaatver jauns forums... p.s.s. Gravitation labs noskaukums-saiisinaajums - Gravnjiks... ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 15:07 |