![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Tātad, es gaidu pilnīgi nopietnu viedokli, ne fleimu, bet viedokli par to, kas tad īsti ir YAOI un kā cilvēki pret to attiecās.
Ja šajā topikā būs floods, tauta jūs dabūsiet pa ragiem, Jo es beidzot gribu konkretizēt šo faktu savā, un citu ieinteresētu useru prātā. Tātad. Jūsu domas- kas tas ir, kam domāts, iespējam, ja ir viedoklis, kas un kāpēc skatās. Un kas ir redzēts arī noderētu pilnai laimei. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Nu... Es yaoi esmu redzeejusi tikai bildiitees un kkaados dazjos AMV. Neko perversu censhos nesaskatiit (un nesaskatu arii). Iespeejams, ka tas nav domaats mana vecuma meiteneem (vai zeeniem), mani tas arii iipashi neaizrauj, protams, var pienaakt vecums, kad aizraus. Pashai man yaoi taa ne iipashi, jo geji... nu nezinu, man iipashi nepatii. Bet kaads labums tur? Skatoties yaoi var buut labums, jo tad meitenes redz TIKAI puishus (vai viirieshus, vai jebko no vinjiem).
Cerams, ka saprataat, ko ar to gribeeju pateikt. ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 02:17 |