![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
GoldLeader |
![]()
|
![]() Magepunk ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 77 Joined: 27-October 05 From: The Holy Vault 13 ![]() |
Nu....radās šāds jautājums reliģiju vēstures stundā...kristīgajā ticībā mūsu dvēselei ir kāda nozīme tikai pēc nāves...bet ja mēs nemirstam? Manuprāt interesants jautājums....
-------------------- Legal Disclaimer: This post is brought you by "Teh SourceTM: A History in Spam" Foundation. © 2005-2005 All right reserved. Contact info: 08-00-SA-PAM. Call now and we'll send you a signed picture of Zerg Licking his Elbow (18+). Prizes are limited in numbers. Teh Source is not suitable for children below age 3, and is dangerous to pregnant women, people with heart disease, Bill Cosby and WizO_Sith. Abuse it at your own risk. Teh Source doesn't exist, can't exist, but it is. Got it? I thought so. You're not enough idiotic to Enter Teh Source. Follow the white rabit, but you may aswell cook it. What now, spam? Viva la revolution, Viva la spame!!!111!1111ShifTYoneTwo!1
Reply With Quote |
![]() ![]() |
Seila |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 406 Joined: 6-March 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE(dark_angel @ Nov 6 2005, 23:16) es jau nesaku ka dveesele pazuud. mans sencis shajaas lietaas ir izcili gudrs. daudz peetiijis lasiijis utt. utjp. vinjam ir graamata. iiista saatenista staasts par to kaa vinjsh pac ticis no taas putras laukaa. man sencis shodien teica ka man veel to graamatu nedos lasiit jo taa vareetu mani traumeet. ja pareekjinam ka man ir 17 gadu tad shkjiet ka graamata ir visai nopietna. ps. ja tu sadomaa lauzt liigumu ar saatanu, tad vinjsh centiisies tevi novaakt pirms tas tev ir izdevies. ![]() graamatas nosaukumu veelaak paprasiishu sencim un pateikshu Laikam ne pa tēmu, bet runājot par grāmatām atcerējos pēkšņi "Faustu". Lūk jums tiešākais pierādījums tam, ka nemirstība nav nemaz tik mūžiga kā šķiet. Bet runājot par to vai vispār ir iespējams pārdot dvēseli sātanam. Atgriežamies pie mūžsenā jautājuma par to vai ir dievs un vai ir velns? Kautgan šeit viņš pat diez ko neiederas labāk jautājumu uzstādīt tā? vai jūs ticat, ka pastāv sātans vai kāds cits dēmons, kurš to vien gaida kā savākt jūsu dvēseli? Ja jūs tam ticat, pie tam neapzināti (neviss apzināti pasakot, ka "jā es ticu") tad tas jau ir pus ceļš pie tā, lai cilvēks būtu pārliecināts, ka patiešām var satikt sātanu. Jo redziet pārsvarā laikam nekas nespēj notikt bez ticības. Neticot tam, ka rituāls izdosies jums tas nekad dzīvē neizdosies. Laikam nedaudz aizfilozofējos ne pa tēmu ![]() -------------------- The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 02:47 |