![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Tātad, es gaidu pilnīgi nopietnu viedokli, ne fleimu, bet viedokli par to, kas tad īsti ir YAOI un kā cilvēki pret to attiecās.
Ja šajā topikā būs floods, tauta jūs dabūsiet pa ragiem, Jo es beidzot gribu konkretizēt šo faktu savā, un citu ieinteresētu useru prātā. Tātad. Jūsu domas- kas tas ir, kam domāts, iespējam, ja ir viedoklis, kas un kāpēc skatās. Un kas ir redzēts arī noderētu pilnai laimei. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
Shinobi-sama: es protams atvainojos, bet - kāds tev ir tas dzimums? Posta sākumā likās, ka sieviešu, bet beigās uz tādu šovinismu pavilka, ka pat man neerti kļuva.
(Ja kādam rodas tāds pats jautajums pret mani, tad: 1. skat. manu avataru, 2. skat. manu parakstu, 3. skat manu foto profilā ![]() Man ir personīgais uzskats, ka es labi saprotu iemeslu, kāpēc daudzam sievietēm ar zināmu pieredzi attiecības rodas tendence uz Yaoi pusi. Pec attiecīgo indivīdu fanātiskajiem spiedzieniem es arī nolēmu paskatīties, kas tas tāds ir un noskatījos pāris Loveless serijas. Priekšstats ir, noskaņa uztverta, sajūtas skaidras. Kādreiz būs arī tālāk jānoskatās - tiem, kas to nav redzejuši, paskaidrošu: tur ir arī sižets un izskatās, ka tas varētu būt tīri labs. Bet atgriežoties pie tēmas, man jau agrāk bija tāda teorija, bet noskatoties Loveless epizodi ta kļuva par diezgan stipru hipotēzi: Sievietes redz yaoi, kā pēdējo vietu, kur mūsu agresivitātes pasaulē ir saglabājušies jutekliskie vīrieši. Es neiedziļinašos te fizioloģijā, bet ir fakts, ka vīrieši ir prepozicionēti agresīvām jūtu izpausmēm, bet sievietes jutekliskām un maigam jūtu izpausmēm (lai gan daudzas sievietes mūsdienās ir sabiedrības spiediena rezultātā ir stipri novirzījušas uz agresivitātes pusi). Vīrieši, kas ir spejīgi dot sievietēm šo jutekliskumu, ir ļoti reti, bet yaoi tādi ir gandrīz visi puiši. Kāds varbūt iebildīs - bet vai tās sievietes neapzinās, ka tie čaļi ir geji un viņiem tās sievietes nemaz neinteresē? Protams apzinās, bet arī apzinās, ka tā jau vienalga ir tikai fantāzija un tapēc tas viens otru neitralizē - fantāzijās var visu. Un fantāziju pasaule sievietēm ir attīstīta pavisam citādāk kā vīriešiem - nevis uz faktiem un notikumiem, bet gan izjūtām. Bazējoties uz šīs pamatteorijas var izskaidrot visu yaoi fanmeiteņu uzvedību, ja jums pēkšņi tāda vēlēšanās parādās. Bet īstenība ir vienkārša - tas ir viens veids kā izrādās viņu vajadzība pēc maiguma un jutekliskas uzmanības. -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 15:03 |