![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Tātad, es gaidu pilnīgi nopietnu viedokli, ne fleimu, bet viedokli par to, kas tad īsti ir YAOI un kā cilvēki pret to attiecās.
Ja šajā topikā būs floods, tauta jūs dabūsiet pa ragiem, Jo es beidzot gribu konkretizēt šo faktu savā, un citu ieinteresētu useru prātā. Tātad. Jūsu domas- kas tas ir, kam domāts, iespējam, ja ir viedoklis, kas un kāpēc skatās. Un kas ir redzēts arī noderētu pilnai laimei. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Ginta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE Man ir personīgais uzskats, ka es labi saprotu iemeslu, kāpēc daudzam sievietēm ar zināmu pieredzi attiecības rodas tendence uz Yaoi pusi. Pec attiecīgo indivīdu fanātiskajiem spiedzieniem es arī nolēmu paskatīties, kas tas tāds ir un noskatījos pāris Loveless serijas. Priekšstats ir, noskaņa uztverta, sajūtas skaidras. Kādreiz būs arī tālāk jānoskatās - tiem, kas to nav redzejuši, paskaidrošu: tur ir arī sižets un izskatās, ka tas varētu būt tīri labs. Bet atgriežoties pie tēmas, man jau agrāk bija tāda teorija, bet noskatoties Loveless epizodi ta kļuva par diezgan stipru hipotēzi: Sievietes redz yaoi, kā pēdējo vietu, kur mūsu agresivitātes pasaulē ir saglabājušies jutekliskie vīrieši. Iesaku dažiem vēlreiz apskatīt jēdzinu Yaoi un Shounen-ai skaidrojumu, jo lai nu kā es mēģinātu, nevarētu piekrist, ka yaoi vienmēr ir kas maigs.. - Jūs te domājat/runājat par shounen-ai.. Arī Loveless nav labākais piemērs, lai varētu spriest par šiem žanriem, jo daudzi pat apstrīd vai tas maz ir shounen-ai - sakot, ka tas vairāk tā kā Shotacon. Negribu izklausīties steriotipiska, bet tas tā patiešām ir - sievietēm patīk yaoi, ja ne tāda paša, tad vismaz līdzvērtīga iemesla dēļ, kāpēc vīriešiem patīk yuri. (nedomāju, ka vīrieši to saskatās, lai meklētu kādas īpašās maiguma (vai kādas citas emocionālās attieksmes) izpausmes..) un tātad - lielākā vai mazākā mērā objektīvi atbildot uz topic-a jautājumiem: -tas ir anime žanrs. (ak, kasgan to būtu iedomājies!) -domāts ikvienam, kas ir spējīgs to izbaudīt. (pārsvarā tiem, kas ir ļoti konkrēti pret yaoi un/vai yuri, problēmas sagādā aizspriedumaini uzskati un/vai homofobiskas noslieces) -skatītāji dalās pārsvarā divu motīvu vadīti: 1. skatās tādu pašu iemeslu dēļ kā jebko citu - smuka animācija, laba mūzika, interesants stāsts.. (he.. yama nashi, ochi nashi, imi nashi..) utt. 2. kā jau teicu - tāpat kā iet kopā male+yuri, tāpat arī female+yaoi (piem. tas var būt vienkārši Homoeroticism - lai gūtu seksuāla rakstura baudījumu.) -------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 15:03 |