![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Tātad, es gaidu pilnīgi nopietnu viedokli, ne fleimu, bet viedokli par to, kas tad īsti ir YAOI un kā cilvēki pret to attiecās.
Ja šajā topikā būs floods, tauta jūs dabūsiet pa ragiem, Jo es beidzot gribu konkretizēt šo faktu savā, un citu ieinteresētu useru prātā. Tātad. Jūsu domas- kas tas ir, kam domāts, iespējam, ja ir viedoklis, kas un kāpēc skatās. Un kas ir redzēts arī noderētu pilnai laimei. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Andromens |
![]()
|
![]() Between Light and Darkness ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 162 Joined: 3-January 05 From: Latvia - Ventspils ![]() |
Attiecos negatīvi ( avatars mans izsaka visu ), bet kamēr man Yume neskries pakaļ un nemetīs ar YAOI mangus sējumu laikam jau tas mani netraucēs.
Uzskatu ka šī attaisnošanas ar to ka "jums ir YURI" tiešām ir smieklīga. Mums ir arī tonnām vairāk ja tā padomā xD Nu lai kā tur būtu visa šī diskusija nekur nevienu nenovedīs, ja mēs veidojam vairāk vai mazāk vienliedzīgu sabiedrību un tajā kāds vēlas redzēt YAOI tad neko darīt. Bet tādēļ nevaig līst un aizstāvēt sevis iecienīto YAOI vai YURI jo otra puse tik vai tā nesapratīs. Vienīgiais kas pagaidām šajā topikā manuprāt ir vērtīgs teikts ir tas ka Shinobi-sama piesauca egoismu attiecinādams to uz to ka redzami divi viena dzimuma pārstāvji. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 15:00 |