![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Tātad, es gaidu pilnīgi nopietnu viedokli, ne fleimu, bet viedokli par to, kas tad īsti ir YAOI un kā cilvēki pret to attiecās.
Ja šajā topikā būs floods, tauta jūs dabūsiet pa ragiem, Jo es beidzot gribu konkretizēt šo faktu savā, un citu ieinteresētu useru prātā. Tātad. Jūsu domas- kas tas ir, kam domāts, iespējam, ja ir viedoklis, kas un kāpēc skatās. Un kas ir redzēts arī noderētu pilnai laimei. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Zuzix |
![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
Nju manuprāt yaoi (ehh laikam tomēr shounen ai) ir kautkas jauks, ko war paskatīties, ja ir slikts garīgais (kas sabojāts pateicoties wīriešu dzimuma pārstāwim)... Man piemēram ir wisai ineresanti skatīties šo žanru, jo tas liek aizdomāties par to, ka arī wīrieši war būt jutekliski... Kautwai salīdzinot ar Hentai, kur wīrietis ļoti bieži ir "the bad one"
![]() Un "maziņš" lūgums - newajag teikt, ka siewietes uz jautājumu - kāpēc skatās Yaoi atbild ar "jo jums ir Yuri"... tā nu gan naw taisnība, jo atzīšos, ka mani piesaista arī Yuri... Un par Hentai - nju jā Yaoi tika izweidots kā kautkas pretējs Hentai, taču tas neliedz iespēju cilwēkam saprast abus žanrus ><... tnx ja izlasījāt >< -------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 02:18 |