![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Tātad, es gaidu pilnīgi nopietnu viedokli, ne fleimu, bet viedokli par to, kas tad īsti ir YAOI un kā cilvēki pret to attiecās.
Ja šajā topikā būs floods, tauta jūs dabūsiet pa ragiem, Jo es beidzot gribu konkretizēt šo faktu savā, un citu ieinteresētu useru prātā. Tātad. Jūsu domas- kas tas ir, kam domāts, iespējam, ja ir viedoklis, kas un kāpēc skatās. Un kas ir redzēts arī noderētu pilnai laimei. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Ginta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE(Shinobi-sama) Nav man gadiijies sastapt, ka meitene taa vienkaarshi atziitu savu perversiibu un skaidri apzinaatos, jeb speetu izskaidrot, ka tas pat ir labi un saprotami, pat zinaamaa meeraa paliidz veseliigai uztverei vispaar. Taa vietaa, lai uz jautaajumu 'kapeec 'tu' skaties YAOI', atbildeetu ar 'tapeec ka tas mani seksuaali uzbudina un nelielaa sizheta pieskanja tikai to katalizee, ziimeets puisis ir idealizeets partneris', tiek momentaali baazts aciis - 'tapeec ka jums ir yuri'. Manupraat tas ir diezgan padebiils ataisnojums, lai juus tiktu saprastas. Neviens neko tādu nav teicis!! Tas netiek izmantots kā attaisnojums!! Šis salīdzinājums tieks veikts tāpēc, ka - ja vīrietis ir spējīgs arbildēt uz jautājumu: "kāpēc vīriešiem patīk yuri", tad tādu pašu jautājumu attiecībā par sievietēm un yaoi nemaz nebūtu vajadzības uzdot - jo viņš varētu saprast, ka atbilde savā būtībā būtu tāda pati!! (vēl tikai piebildīšu, ka runāju vispārināti, jo, tāpat kā ne visiem patīk yuri - ne visām patīk yaoi) Bet diemžēl lielākā daļa vīriešu negrib/nav spējīgi iedomāties, ka varbūt ne visas sievietes (un īstenībā arī daļa vīriešu) neuztver par vajadzīgu visiem pēc kārtas stāstīt par to, kas liekas vai neliekas seksuāli uzbudinošs?? - kā ne kā diezgan privāta lieta.. un parasti jau cilvēkiem, kuriem uzticas un/vai jūtas pietiekami tuvi, neviena savu atbildi uz šo jautājumu neliegs. QUOTE Es to nekopeeju: izsaku mineejumu, ka chalju izdaliita interese par yuri un meitenju - par yaoi, ir driizaak nespeeja pienjemt sava dzimumuma gjenetaalijas kopeejaa ainaa. Respektiivi, taa ir neapzinaata tieksme uz personiigo tiraaniju, taa teikt egoisms augstaakajaa meeraa. Vai zinaat kapeec h-game galvenais varonis parasti ir bez sejas? Tapeec, ka tas atvieglo fantaaziju, vinjam ir jaaiemieso tu pats.. Tu gribi teikt, ka skatoties yuri, vīrieši uzreiz iedomājas sevi kādā no varoņu lomām?? (es ar' izetikšu minējumu - nē?? tas varbūt darbojas hentai gadījumā, bet ne yuri/yaoi) Bet īstenībā jau skatītājiem katram savs iemesls nedaudz atšķiras (brīva vieta iztēlei taču) - tāpēc, ja kāds grib ko konkrētāku - jāprasa katram/katrai privāti...Patiesiibaa jau nav svariigi, ka tas viirietis ieksh anime/manga miil otru viirieti, pasiivais/aktiivais partneris ljau meiteneem fantaazijaa iedomaaties sevi.. bet, kā jau teicu - skatās tie, kam patīk/gribas/vajag... - neviens citiem ar varu to nespiež darīt. p.s. QUOTE(kaarleens) Mmm intresanti ko par sho zhanru domaatu pashi geji? cik esmu novērojusi pārsvarā ir 3 varianti:-tādi, kas, kā daudzi citi parasti cilvēki anime neskatās/manga nelasa - līdz ar to attiecas vienaldzīgi. -Tie, kam patīk -Tie, kam pašiem patīk, bet neatbalsta sieviešu patiku (laikam nezin/ir aizmirsuši, ka yaoi sākotnēji bija tikai un vienīgi by women for women) -------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:51 |