![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Filozofiskas pārdomas saistībā ar šādu tēmu.
Man liekas ka dvēsele pieder tikai mums. Un mums tā nav nevienam jāatdod. Neietekmējieties no Holivudas filmām! -------------------- |
![]() ![]() |
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
nju domaju ka dveesele nepieder ne mums ne nevienam vinja vienkarshi ir un viss. Ta ka vinju pardot mums nav nekadu tiesiibu, jo vinja nepieder mumz... un visas tas pasacinjas par dveseles pardoshanu- nju es tam neticu... galu gala izradiisies ka tas viss ir bazniicas izdomas, lai tikai iebiedeetu kristigos... xex es neticu ne dievam be bazniicai iipashi, uzskatu ka visgalvenaakais pasaulee ir pati buutiiba tas ka mees pastaavam, bet tas ka tur ir kads ta saucamais dievs ne...
ka arii runajot par dveeseli, ta pastav tiaki to sauc katrs kla grib, bazniica sauc par dveeseli bet citi cilveki uzskata to par auru bet gan vieniem gan otriem ir taisniiba ta existe, bet ta nepieder nevienam, driizak ka mes piederam tai... -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7 August 2025 - 00:59 |