![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Wierd, bet pēkšņi visi sāka mainīt vārdus, un ja cilvēks nomaina arī icon, zūd tā identitāte... Klau, varbūt jūs varētu kaut kur norādīt, kas jūs bijāt pirms tam.. Citādi sāksies visādi misunderstanding. Kāpēc pēkšņi vispār sākās tā vāŗdu mainīšanas mode?
-------------------- ![]() |
![]() ![]() |
EndlessReality |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 28-August 05 ![]() |
Es īsti nezinu kur pajautāt jautāšu šite: Vai var manu niku nomainīt uz Nightfire? Es zinu, ka tāds users jau ir, tas ir tas otrs accounts ko pirms tam minēju, tiem pat paroles ir vienādas...
|
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
QUOTE(EndlessReality @ Nov 7 2005, 18:13) Es īsti nezinu kur pajautāt jautāšu šite: Vai var manu niku nomainīt uz Nightfire? Es zinu, ka tāds users jau ir, tas ir tas otrs accounts ko pirms tam minēju, tiem pat paroles ir vienādas... Nesaprotu. Kaapeec tad kad paraadijaas shis topics, daudziem peeksni sagribeejaas maniit savus nikus?? adminiem jau taa daudz ko dariit. tagad vel kaadam userim peeksni sagribeejaas mainiit niku jo, vot shis naw iisti labs. endlessreality, kaada vaina tavam nikam? iemeslu vajag. un missy arii zin jau pret sushi nomainiijusi niku. kaada vaina? be pasakiet man kas ir ichno-sama? es uzskatu ka man BIJA iemesls mainiit to. neviens jau neizliedz mainiit niku, bet bez iipashas vajadziibas... tas naw nekads jaunaakais otaku modes kliedziens. -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
QUOTE Ahahahahahaha... jā noteikti. >_>; Nika maiņa paņem labi ja 10 sekundes. Ā un Ichno, *jāaa, es ar nemēdzu pierast pie jauniem vārdiem* varu derēt, ka citiem iemesls mainīt niku ir tikpat liels cik tavs. o_O njaa, neveelos uzsaakt ''assu'' diskusiju pa to. taisniiba vien tev ir, laikam redzu tikei savus iemeslus. tachu goul (taa gribeejaas saukt pa sud) tev tieshaam skiet ka mans niks ir normaals? ehh, tas ichno man laikam visu laiku liidzi vilksies.(kaut arii man ir arii citi niki, ieskaitot ayumi) ![]() beigu beigaas, noleemu ka nevajedzeetu mums visiem nikus mainiit.( kaa jau teicu- assas diskusijas) -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 08:51 |