![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Tātad, es gaidu pilnīgi nopietnu viedokli, ne fleimu, bet viedokli par to, kas tad īsti ir YAOI un kā cilvēki pret to attiecās.
Ja šajā topikā būs floods, tauta jūs dabūsiet pa ragiem, Jo es beidzot gribu konkretizēt šo faktu savā, un citu ieinteresētu useru prātā. Tātad. Jūsu domas- kas tas ir, kam domāts, iespējam, ja ir viedoklis, kas un kāpēc skatās. Un kas ir redzēts arī noderētu pilnai laimei. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(Ayumi @ Nov 6 2005, 23:14) nekaa slikta pa YAOI nesaku, bet esmu pa pareizu orientaaciju. vairaak esmu paarnemta ar bishounen (pateicoties Isai) ![]() 1. tas, ka kādai patīk yaoi absolūti nav saistīts ar orientāciju, bet gan ar uzskatu brīvību 2.yaoi/shounen ai ir apmēram 70x vairāk bishounenu. Visa yaoi kultūra balstās tikai uz bishoueniem. So, ja tu esi pārņemta ar bishoueneniem, tad neinteresējoties par shounen-ai, tu zaudē neapraxtāmi daudz. Tā, un tagad par jautājumu. Mana lieliskā teorija, kāpēc sievietēm patīk yaoi, kuru es izstrādāju patiecoties Sigfam (un tagad visi ilgi apdomā šo tiekumu un izdara secinājumus, heh heh). Vīriešu prāts ir daudz racionālāks, lielākā daļa lietu tiek uztvertas ļoti utilitāri. So homosexuālas attiecības uztveramas negatīvi, jo tās nerada pēcnācējus, tātad tās nav, brutāli runājot, lietderīgas. Izdzīvošanas instinkts - ja nevar radīt bērnus, it's wrong. Sievietes, tieši otrādi, daudz vairāk pievērš uzmanību tieši jūtām, nevis praktiskam pielietojumam. Tieši tādēļ daudz vairāk sieviešu ir par brīvību attiecībās - love is love no matter the gender. Un kāpēc tieši yaoi? Jo tā nu sanāk, ka homosexuāli vīrieši ir daudz jūtīgāki, kā heterosexuāli. Iekš yaoi mēs redzam vīriešus tādus, kādus vēlētos tos redzēt - tādus, kas labāk izprot emocionalitāti (un, loģiski, arī sievietes). Pie tam vēl - attiecības starp diviem vīriešiem liekas pat skaistas, jo iespējamība, ka vīrieties nodot citu vīrieti ir daudz mazāka, kā iespējamība, ka sieviete piekrāps citu vīrieti. Mēs pašas apzināmies, ka mēs esam un būsim maitas. Ka ar mums ir grūti sadzīvot. Viendzimuma atteicību kā tādu lielākais pluss ir tas, ka tu apzinies, ko grib otrs, jo tu viņu izproti gandrīz vai 100%. Īpaši, ja runa ir par sexu. Tu zini, kas patīk tev, so tu zini, kas ir jādara, lai liktu otram justies labi. Zini uz 90% procentiem. Divdzimumu attiecībās nekad nevari būt drošs, ka tas, ko tu dari, sagādā baudu, jo tu taču pats nevari iedomāties, kāda tad tā sajūta ir. Man personīgi nav absolūti nekas ne pret yuri, ne pret hentai, ne pret yaoi, ne pret shounen ai. Tikai pret shotu. Jo tas nu gan IR slimi. Nu, un ja tā nopietni, man riebjas lielākā daļa anime sieviešu čaru (tas viennozīmīgi nav saitstāms ar to, ka man sievietes kā tādas nepatīk). Debīlas, lielākā daļa. So yaoi/shounen ai is better, jo tur vai nu vispār nav sieviešu (yay!), vai nu tikai dažas (arī yay, bet bez izsaukuma zīmes). Tur ir tikai lērumums bishounenu! Nu kas var nūt labāks par šo????? Eye-candy. XD P.S. Tas, ka mēs skatāmies yoai, aboslūti nenozīmē, ka mēs neskatāmies arī "normālas" animes ar romance 2 dzimumu pārstāvju starpā. Love ir still love. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:49 |