![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Tātad, es gaidu pilnīgi nopietnu viedokli, ne fleimu, bet viedokli par to, kas tad īsti ir YAOI un kā cilvēki pret to attiecās.
Ja šajā topikā būs floods, tauta jūs dabūsiet pa ragiem, Jo es beidzot gribu konkretizēt šo faktu savā, un citu ieinteresētu useru prātā. Tātad. Jūsu domas- kas tas ir, kam domāts, iespējam, ja ir viedoklis, kas un kāpēc skatās. Un kas ir redzēts arī noderētu pilnai laimei. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Ginta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE(Shinobi-sama) Kaa jau teicu YAOI un YURI ir Hentai subzhanri. Nejaukt ar Shounen-ai un Shoujo-ai es jau nejaucu ar' (piedodiet, iepriekš nedaudz neprecīzi izteicos).. tikai saku, ka fantāzijas, kas saistās ar yaoi/yuri nenozīmē, ka būtu sevi jāiedomājas sevi par kāda no galveno lomu izpildītājiem. Parasti, ja fantazē par y, tad tas parasti, kā liekas, vairāk ir saistīts ar pievienošanos, ne ar būšanu kāda vietā.. (bet jau atkal, kā jau teicu- katram savs un, ja pats neatzīstas, tad nevar pateikt, kas darbojas katra prātiņā) Bet vai tad tas būtu tik neiespējami iedomāties, ka tiem, kas izbauda šos žanrus, vienkārši ir kaut kas no peeping tomQUOTE ..bet mums tomeer tiek baazts sejaa yuri par atbildes stuurakmeni. tikai gribēju pateikt, ka es to teikusi nēesmu. - tāpēc, lūgums vismaz mani par šo tēmu neapsūdzētQUOTE Mm, atljaushos mineet, ka, lai cik tas stulbi neizklausiitos, tad viirieshu un sievieshu logjikas tacinjas tomeer ir dazhaadas. Paarsvaraa gadiijumu yuri kontenta noziime ir tiiri perversa un tieshi perversi tiek arii interpreteets. vai tad tas nav tieši tas, ko gribēji dzirdēt??nessen kaut kur kādā forumā tieši gāja tēma - 'ever felt horny while watching yaoi?' (uzreiz saku - tur pārsvarā apkārt klaiņoja tikai sieviešu dzimuma pārstāves) un tici vai nē - tur praktiski visas atbildēja apstiprinoši. tās, kas mēģināja apgalvot pretēji vai nu diskusijas laikā pēc dažiem post-iem nonāca pretrunās (mans minējums - nebija pilnīgi atklātas) vai nu viņu vidējais vecums bija ~12 gadi.. (nez, par ko viņas domā, piedaloties sarunās par tādu tēmu..??) QUOTE(Taka) Labi, ir vēlme pēc romantikas, bet ir taču tik daudz romantisku gabalu, kur ir ļooti romantiskas attiecības starp divu dzimumu personāžiem. Kur problēma? jau atkal atgriežamies pie tēmas - kas tad ir Yaoi un kas Shounen-aiQUOTE Hentai ir vienkārši "gaļa", nekā vizuāli pievilcīga tur nav, nereālas pozas, viss ir pārspīlēts. Ļoti daudz sado-mazo, visādu fekāliju un citu perversiju. gan yaoi/yuri gan hentai var atras ļoooooti daudz dažādu tēmu, sākot no bargajām kundzēm (heh sorry-kungiem), līdz dzīvespriecīgajiem saul'stariņiem..QUOTE(+Chibi+) Eye-candy. XD YEY!-------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:50 |