![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Wierd, bet pēkšņi visi sāka mainīt vārdus, un ja cilvēks nomaina arī icon, zūd tā identitāte... Klau, varbūt jūs varētu kaut kur norādīt, kas jūs bijāt pirms tam.. Citādi sāksies visādi misunderstanding. Kāpēc pēkšņi vispār sākās tā vāŗdu mainīšanas mode?
-------------------- ![]() |
![]() ![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Taa kaa es esmu nokonstateejis ka manu niku diezgan liela publika tomeer speej izrunaat (lai gan es centos panaakt preteejo), esmu noleemis arii nomainiit savu rakstisko identifikatoru shajaa forumaa. turpmaak vareesiet mani saukt par "&Fy42fda&$7fda7#$".
un tagad pasakiet ar ko shis atskjiras no paareejaam niku mainjaam (SUUDS ir iipashs gadiijums, jo forumaa nedriikst nikos lietot lamuvaardus, taa kaa buutiibaa vinjam BIJA jaamaina niks) -------------------- Because i can!
|
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
QUOTE(ETM @ Nov 7 2005, 23:05) (SUUDS ir iipashs gadiijums, jo forumaa nedriikst nikos lietot lamuvaardus, taa kaa buutiibaa vinjam BIJA jaamaina niks) bija iipashs gadiijums, un mans bijushais niks nebija lamuvaards, mans vecais niks bija S.U.D. Vnk visi paareejie to uztvera kaa SUUUD'u taapeec man naacaas to nomainiit, jo tas drausmiigi trauceeja ![]() Jaunais niks man patiik labaak..... ![]() This post has been edited by Ghoul: Nov 7 2005, 23:17 |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
QUOTE(Ghoul @ Nov 7 2005, 22:12) Vnk visi paareejie to uztvera kaa SUUUD'u taapeec man naacaas to nomainiit, jo tas drausmiigi trauceeja ![]() Nu nezinu kuri to par SUUUD`u uzskatija... es toch nee, man tas niks ļoti patika!!!XD S.U.D - iisi, saprotami, labi skan un viegli izrunaat.... ![]() Un Ichno-sama ari bija superiigs niks!!! XDDD -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 08:53 |