![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Tātad, es gaidu pilnīgi nopietnu viedokli, ne fleimu, bet viedokli par to, kas tad īsti ir YAOI un kā cilvēki pret to attiecās.
Ja šajā topikā būs floods, tauta jūs dabūsiet pa ragiem, Jo es beidzot gribu konkretizēt šo faktu savā, un citu ieinteresētu useru prātā. Tātad. Jūsu domas- kas tas ir, kam domāts, iespējam, ja ir viedoklis, kas un kāpēc skatās. Un kas ir redzēts arī noderētu pilnai laimei. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
ermm.. panesaas jau dskusijas. nu tad man ar kaut kas jaapasaka.
Buutiibaa pret sho visu man attieksme ir taada pati kaa pret jebko citu no kategorijas par kuru man nav ne mazaakaas intereses. Prosta nezinu neko un priecaajos. pats diez vai ka skatiishos, jo tas nu vienkaarshi.... nav forshi.... un uzskatu, ka nav paaraak jauki staastiit ka nevienam nekas netiek uzspiests, ka viss tiek aprunaats sleegtaa sabiedriiba, kad taa sleegtaa sabiedriiba atrodas milzoniiga bara viduu un divataa/trijataa sabljaujas par teemu. Gribi vai negribi, bet vismaz pasiivi tu sarunaa piedlies. -------------------- Because i can!
|
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Mani neinteresē yaoi un yuri, un viss cits, kas saistās ar neordinārām attiecībām. Attiecības tādēļ ir vēsi neitrālas - pats diez vai ņemtu un skatītos kaut ko tādu, taču ja būs izreklamēts kā anime ar oriģinālu sižetu utml, tad padomāšu
![]() Man jau arī laikam tā arī nekļūs skaidrs kāpēc cilvēki skatās/cilvēkiem patīk vīrieša-vīrieša un sievietes-sievietes attiecības... Visu laiku mācās virsū sajūtas, ka viņiem kaut kā trūkst reālajā dzīvē ![]() -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:55 |