![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Filozofiskas pārdomas saistībā ar šādu tēmu.
Man liekas ka dvēsele pieder tikai mums. Un mums tā nav nevienam jāatdod. Neietekmējieties no Holivudas filmām! -------------------- |
![]() ![]() |
Tenjou |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 30 Joined: 29-July 05 From: Latvia, Ogre ![]() |
Gruti paskaidrot ... dzivas butnes (varbut ari netikai) dvesele ari ir pati buutne (respektivi tu, juus, es). Ahh .. to noskaidrot var kaut vai ar mediteshanu.
Un to cik jus esat atkarigi no sava fiziska kjermenja varat parbaudit ar ... astral out of body experience. Un nesakiet man, kad, es kljudos .. mans subjektivs viedoklis, kas dzive simtiem reizhu pieradija sevi. P.S. Slikts piemers -> Piemeram, cilveks zaude pilnigi atminju neko neatceras ... nav ta mazliet jocigi, kad pilnigi vinja visi tikumi, netikumi un patikas/nepatikas paliek tadas pashas? .. Un nav tur saistiba ar geniem kautkadiem, jo cilveka prats-smadzenes ari veido un kontrole shos genus. Ne velti cilveka kjermenis noveco tikai delj smadzenem, jo smadzenes pashas neatjaunojas (vitalakas daljas). Bet parejas kjermenja daljaas shunas joprojam dalas un vinjas vecakas nepaliek! Kad cilveks ir tada klusuma stavokli .. ja ieklausas var sajust to, kad mes pashi vislaik uzrunajam kjermeni .. galvenokart savu apzinju, lai kautko daritu ![]() Domasiet sap jums galva .. un pekshnji vinja ari sap. Kaa saka vesels gars .. vesela miesa. Offtopic: Esat megjinajushi apdomat lietas, galva neizmantojot cilvecisku valodu (vardus)? (neskaitot sajutu emocijas .. aka milestiba, sapes etc) :: Tenjou :: |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7 August 2025 - 00:44 |