![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Tātad, es gaidu pilnīgi nopietnu viedokli, ne fleimu, bet viedokli par to, kas tad īsti ir YAOI un kā cilvēki pret to attiecās.
Ja šajā topikā būs floods, tauta jūs dabūsiet pa ragiem, Jo es beidzot gribu konkretizēt šo faktu savā, un citu ieinteresētu useru prātā. Tātad. Jūsu domas- kas tas ir, kam domāts, iespējam, ja ir viedoklis, kas un kāpēc skatās. Un kas ir redzēts arī noderētu pilnai laimei. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(Taka @ Nov 9 2005, 07:41) lastuguru - jeņķu situācija nav Latvijas situācija. Neizprotu tavu kaismi geju aizstāvībā, ja vien pats arī neesi... Vairums lastguru citēto punktu diezgan viegli var pārnest arī uz mūsu sabiedrību. Un argumenti ir diezgan precīzi, pamatoti un atmasko to demagoģiju, kas ir par un ap gejiem. Atļaut viņiem laulāties ir robeža līdz kurai es esmu gatavs iet, bērnu adopcijai nepiekrītu. QUOTE(Taka @ Nov 9 2005, 09:35) Man ir pūdeļa kucīte Zvaigznīte. Es viņu patiesi mīlu un vēlos precēt. Vēlos lai mūsu jūtas tiktu nostiprinātas ar patiesas mīlas zvērestu baznīcā. Man tas tiek liegts. Es jūtos apspiests, manas cilvēktiesības ir ierobežotas. Iešu demonstrācijā un piketēšu pie valdības ēkas jo mani apbižo šauri domājošie, kuri nesaprot patiesas mīlas dziļumus. Nu redz, te ir līdzīgi kā ar tām balsstiesībām nepieskaitāmajiem. Ja cilvēks, tavā gadījumā dzīvnieks, nesaprot ko dara, tad viņam nevar ļaut balsot vai laulāties. Un vai tad tava kucīte Zvaigznīte zinot, kas viņu sagaida kāzu naktī maz būtu ar mieru ar tevi precēties? Tu saki cilvēktiesības, bet es saku, ka tu uzstāj uz visatļautību. Visām tiesībām ir ierobežojumi un ja geju laulībās es nekādus milzīgus draudus nesaskatu, jo esmu nedaudz pastudējis atropoloģiju, tad zoofīlija, nekrofīlija un visas pārējās fīlijas jau ir smagas pataloģijas un šādi cilvēki ir nopietni ārstējami, par kādām cilvēktiesībām te var runāt? -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:52 |