![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Tātad, es gaidu pilnīgi nopietnu viedokli, ne fleimu, bet viedokli par to, kas tad īsti ir YAOI un kā cilvēki pret to attiecās.
Ja šajā topikā būs floods, tauta jūs dabūsiet pa ragiem, Jo es beidzot gribu konkretizēt šo faktu savā, un citu ieinteresētu useru prātā. Tātad. Jūsu domas- kas tas ir, kam domāts, iespējam, ja ir viedoklis, kas un kāpēc skatās. Un kas ir redzēts arī noderētu pilnai laimei. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Ginta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE(Taka) Man ir pūdeļa kucīte Zvaigznīte. Es viņu patiesi mīlu un vēlos precēt. tieši šitāda cilvēku attieksme man patiešām derdzas.. ir tik daudzi, kas kā argumentu homoseksuālu attiecību nolikšanai saka:Vēlos lai mūsu jūtas tiktu nostiprinātas ar patiesas mīlas zvērestu baznīcā. Man tas tiek liegts. Es jūtos apspiests, manas cilvēktiesības ir ierobežotas. Iešu demonstrācijā un piketēšu pie valdības ēkas jo mani apbižo šauri domājošie, kuri nesaprot patiesas mīlas dziļumus. jā, jā šodien gejus pieņemsim, rīt jau pedofīlus/zoofīlus/dendrofīlus/nekrofīlus un sazin vēl ko.. damnit! kas ar jūsu prātiņiem notiek?? ja negribat piekrist jau ShinChan pieminētajam, ka homoseksualitāte nav nekāda slimība, tad varbūt aizdomājaties kaut vai tikai par to, ka homoseksuālās attiecībās vienmēr ir abpusēja piekrišana (nezinu, kā to vislanbāk nosaukt, bet galvenā doma ir tāda, ka jebkuram ir iespēja izvēlēties - pieņemt attiecības vai pateikt 'nē'. ja tā nav - tad gan var jau sākt runāt par cilvēktiesību pārkāpšanu), bet citiem (bērniem, dzīvniekiem utt.) pārsvarā tas tiek uzspiests (pielietojot fizisku un/vai psiholoģisku pārākumu, vardarbību) vai panākts ar viltu (jo kā jau zināms, tie ir viegli ietekmējami). -------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:57 |