![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Tātad, es gaidu pilnīgi nopietnu viedokli, ne fleimu, bet viedokli par to, kas tad īsti ir YAOI un kā cilvēki pret to attiecās.
Ja šajā topikā būs floods, tauta jūs dabūsiet pa ragiem, Jo es beidzot gribu konkretizēt šo faktu savā, un citu ieinteresētu useru prātā. Tātad. Jūsu domas- kas tas ir, kam domāts, iespējam, ja ir viedoklis, kas un kāpēc skatās. Un kas ir redzēts arī noderētu pilnai laimei. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Ginta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE(sipps) nu tas nu gan ir pilnigi nepareis uzskats. vieglak ir atras 2 puisus un 1 meiteni neka 2 meitenes un vienu puisi. nēesmu teikusi, ka vieglāk atrast. tas lielākajai daļai, kas threesome kā tādu pieņem, liekas pieņemamāks..-------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(Ginta @ Nov 9 2005, 18:48) QUOTE(sipps) nu tas nu gan ir pilnigi nepareis uzskats. vieglak ir atras 2 puisus un 1 meiteni neka 2 meitenes un vienu puisi. nēesmu teikusi, ka vieglāk atrast. tas lielākajai daļai, kas threesome kā tādu pieņem, liekas pieņemamāks..es pat varetu veikt balsosanu. ta nemaz nav, jo galu gala tas ka 2 viriesi apmierina sievieti man liekas pilnigi normali. yo sievietes ne vienmer grib dalities ar to kas vinam ir.savukart dzekiem ta nav problema. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 15:02 |