![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Tātad, es gaidu pilnīgi nopietnu viedokli, ne fleimu, bet viedokli par to, kas tad īsti ir YAOI un kā cilvēki pret to attiecās.
Ja šajā topikā būs floods, tauta jūs dabūsiet pa ragiem, Jo es beidzot gribu konkretizēt šo faktu savā, un citu ieinteresētu useru prātā. Tātad. Jūsu domas- kas tas ir, kam domāts, iespējam, ja ir viedoklis, kas un kāpēc skatās. Un kas ir redzēts arī noderētu pilnai laimei. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Ginta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE(sipps) es pat varetu veikt balsosanu. ta nemaz nav, jo galu gala tas ka 2 viriesi apmierina sievieti man liekas pilnigi normali. ..nu, nu.. bet tas jau vairs nav trijatā.. tas jau ir kaut kāds 2:1yo sievietes ne vienmer grib dalities ar to kas vinam ir.savukart dzekiem ta nav problema. ..biju domājusi to tādā nozīmē, ka pieminētajā situācijā viss notiek - arī yaoi/yuri goodness.. - tas tieši ir tas, no kā vīrieši visvairāk izvairās.. viņiem nav problēmu divatā apmierināt vienu sievieti, savā starpā ieturot distanci, bet paši, nonākot situācijā ar divām sievietēm, nereti grib redzēt arī viņu svastarpējo action.. -------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(Ginta @ Nov 9 2005, 19:15) protams tapec ka viriesiem ier vizuala uztvere vieniem patik ka sievietes taisa savstarpejo action jo tas ir vizuali pienemami un pat skaisti, bet kat do dara divi viresi tas izraisa negativas emocijas jo tas ir PRETIGI |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 02:18 |