![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Tātad, es gaidu pilnīgi nopietnu viedokli, ne fleimu, bet viedokli par to, kas tad īsti ir YAOI un kā cilvēki pret to attiecās.
Ja šajā topikā būs floods, tauta jūs dabūsiet pa ragiem, Jo es beidzot gribu konkretizēt šo faktu savā, un citu ieinteresētu useru prātā. Tātad. Jūsu domas- kas tas ir, kam domāts, iespējam, ja ir viedoklis, kas un kāpēc skatās. Un kas ir redzēts arī noderētu pilnai laimei. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Lai kljuutu par homoseksuaalu ir vajadziigs vai nu kaads aareejs gruudiens, vai arii taa iemesls ir 'miilestiibas' truukums(gjimenee). Bet ja jau tas nonaaktu liidz tam, ka mans beerns ir homoseksuaals, es vinjam visticamaak pateiktu, lai vinjsh to nekaadaa gadijumaa nebaazh citiem aciis. Neko citu es no vinja shaadaa gadijumaa neprasiitu. Bet nu, sitaacijas var atshkjirties.
|
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Nov 9 2005, 22:23) Lai kljuutu par homoseksuaalu ir vajadziigs vai nu kaads aareejs gruudiens, vai arii taa iemesls ir 'miilestiibas' truukums(gjimenee). Uhh, kas par muļķībām! Seksuālo orientāciju nosaka hormoni vēl augļa attīstības laikā (precīzu laiku uzreiz nepateikšu), bet audzināšanai nav aboslūti nekādas nozīmes. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 15:07 |