![]() |
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Vairākos topikos pavīd dažādas ideajs gan par festa, gan par party cosplayiem, taču nekādas skaidrības tas nedod. Lai nerastos pārpratumi, lai nebūtu pārāk daudz vienādu cosplay un lai varētu, piem., veidot gurpas, būtu labi, ja te katrs,kas nāks cosplayā, uzraxtīs to, ko attēlos. Bez nekādiem miljons "a es pārdomāju". Raxta tie, kas 96% pārliecināti. Ja tomēr pārdomā, tad Edit veco post. Vienkārši, lai veidotos smuka liste ar cosplay tēliem.
-------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Kenshin |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 5-November 04 From: beyond the stars ![]() |
Trade MARK pats kenshins ir aizjemts..... ....
laikam skaitas spams ne??/ nu tagad nebuus^^ man it kaa pazinjas veel buus Ran Tsukikage u veel kkas... -------------------- ![]() |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
veljoprojaam man naw skaidrs ko cosplayot!(un kur dabuut visu nepiecieshamo!!!)
![]() QUOTE Trade MARK pats kenshins ir aizjemts..... .... laikam skaitas spams ne??/ nu tagad nebuus^^ man it kaa pazinjas veel buus Ran Tsukikage u veel kkas... bet nevaig jau aizliekt cilveekam ko coplayot, naw aizliekts 2 vienaadus charus izveeleeeties. vai tad buus tik svariigi. es arii izraadu intresi kosplejot kenshinu. ( es neko sliktu nesaku, bet ir redzeetas daudzas bildes ar vesalu baru kosplejotaaju kas kosplejo 1 un to pashu charu) ![]() hmmm...ko lucy valkaa?? plika jau netaisos chaapt... ![]() ir vel kautkas iesakaams? QUOTE Bet nu ja nopietni, tad kapeec lai cilveeks pats neizveeleetos teelu ko atteeelot, jo ja teels ir ieteikts, vareetu zust noskanja. es veel joprojaam uzskatu ka galvenais ir nevis vizuaalaa liidziiba bet gan raksturs. nevar nepiekrist... -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:27 |