![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Tātad, es gaidu pilnīgi nopietnu viedokli, ne fleimu, bet viedokli par to, kas tad īsti ir YAOI un kā cilvēki pret to attiecās.
Ja šajā topikā būs floods, tauta jūs dabūsiet pa ragiem, Jo es beidzot gribu konkretizēt šo faktu savā, un citu ieinteresētu useru prātā. Tātad. Jūsu domas- kas tas ir, kam domāts, iespējam, ja ir viedoklis, kas un kāpēc skatās. Un kas ir redzēts arī noderētu pilnai laimei. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Kārtējais jautājums par kuru ar vēsu galvu nav iespējams diskutēt. Lasot dažu komentus šķiet, ka pat uz ielas nav iespējams iziet, lai apkārt nesiekalotos nogribējušos geju bars.
Lielajiem tradicionālo ģimenes vērtību aizstāvjiem viens jautājums: Kā jūs rīkotos ja atklātu, ka jūsu bērns ir homoseksuāls? Bet nedaudz nogaidiet ar atbildi, nerakstiet steigā. Mēģiniet vizualizēt situāciju un mēginiet būt patiesi. Vai nebūs tā, ka visi "laba vēlējumi" anonīmajam baisajam bezsejas visas sabiedrības gejam, kaut kā vairs nedarbosies jūsu atvases gadījumā? -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Nov 9 2005, 21:14) Kārtējais jautājums par kuru ar vēsu galvu nav iespējams diskutēt. Lasot dažu komentus šķiet, ka pat uz ielas nav iespējams iziet, lai apkārt nesiekalotos nogribējušos geju bars. Lielajiem tradicionālo ģimenes vērtību aizstāvjiem viens jautājums: Kā jūs rīkotos ja atklātu, ka jūsu bērns ir homoseksuāls? Bet nedaudz nogaidiet ar atbildi, nerakstiet steigā. Mēģiniet vizualizēt situāciju un mēginiet būt patiesi. Vai nebūs tā, ka visi "laba vēlējumi" anonīmajam baisajam bezsejas visas sabiedrības gejam, kaut kā vairs nedarbosies jūsu atvases gadījumā? Varēji jau daudzskaitlī nerakstīt, tāpat nojaušu ka tēmēts tieši uz mani. Diemžēl esmu tāds vecmodīgs truliķis, kas pieradis aizstāvēt savas vērtības, kad man par visu vari sāk bāzt rīklē citas, kuras es personīgi neesmu gatavs pieņemt. Bet kur tad ir problēma? Problēmas rodas tad, kad kāds cits, uzstājīgi un agresīvi sāk bāzties virsū ar savām vērtībām, līst iekšā manā personīgajā teritorijā. Tāpēc es vispār rakstu šajā topikā, citādi es to ignorētu. Kas tā par nemodi līst virsū ar sevi - "atzīsti mani! atzīsti mani!". Tātad pats zina, ka nav īsti labi, ja vajadzīgs citu sabiedrības locekļu akcepts? Par sevi pārliecinātiem cilvēkiem tas nav nepieciešams. Nosodījumu vai kaut ko tamlīdzīgu no manis arī nesagaidīt, i just don't care how you do it... Bet ar tām robežam tā ir tā kā ir. Šodien pārceļam vienas, ir precedents. Rīt jau būs jāpārbīda nākamās. Redz, kā Tu pats piedēvēji man visatļautību, kad pa jokam atļāvos piedāvāt legalizēt ne visai normālas attiecības ar mazajiem brāļiem. Izskatās ka tomēr Tev ir kaut kādas vērtības, lai gan Tu regulāri to noliedz ![]() Galu, galā - kur tad ir robežas? Kas vienam perversijas - otram norma. Padomā par to. Eksistē tāda lieta, kā "privātā dzīve" - personas tiesības pašai izvēlēties ko, kur, kad, kā un ar ko. Tikai lai pēc tam neskrien pie vecākiem ņaudēt ka izmantots. Tiklīdz bērns sasniedzis puslīdz sakarīgu vecumu, un sācis pats domāt, tad pats arī lai izvēlas sev partnerus. Mazs info - man ir tiešie darba kolēģi geji, vairāki no man vismīļākajiem mūziķiem un māksliniekiem ir geji. So? P.S. Topika autore joprojām nav parādījusies. Tas sāk intriģēt. ![]() -------------------- Press any key to continue
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:50 |