![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Tātad, es gaidu pilnīgi nopietnu viedokli, ne fleimu, bet viedokli par to, kas tad īsti ir YAOI un kā cilvēki pret to attiecās.
Ja šajā topikā būs floods, tauta jūs dabūsiet pa ragiem, Jo es beidzot gribu konkretizēt šo faktu savā, un citu ieinteresētu useru prātā. Tātad. Jūsu domas- kas tas ir, kam domāts, iespējam, ja ir viedoklis, kas un kāpēc skatās. Un kas ir redzēts arī noderētu pilnai laimei. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Piemērus? Ko ieteiksi šodienas Francijai mister Politkorektais?
Daliberalizējās... Tas ko kurš dara savā gultā ir viņa paša darīšana, bet ja cilvēks iziet uz ielas un skaļi bļauj: "esmu gejs, esmu gejs!" - viņš gaida kaut kādu attieksmi vai reakciju. Būtībā viņš provocē, jo labi zina, ka vismaz viens karstgalvis, kurš bruks virsū, atradīsies. Ar garantiju. Pēc tam var palaist plašu kampaņu. Robežu testēšana tā teikt. Jebkurš, kurš iziet ielās ar tādu vai citādu saukli uz kaut ko pretendē. Davai uzrīkojam otaku gājienu! Domājiet, ka neatradīsies kaut viens, kurš atļausies kaut ko kretīnisku? Tad arī mēs varētu sākt plašu "savu vērtību atzīšanas" kampaņu. Jebkura sociāla grupa, kura iziet ielās, uz kaut ko pretendē. The only goal of all organized protests is to annoy people not involved in them. Jā, es aizstāvu savas vērtības, jo tādi kā Tu man visu laiku agresīvi bāžas virsū ar savējām, redz es esot tumsonis un man esot jāizglītojas. Nu tak esiet progresīvi, piekopiet thereesomes, moresomes, whateversomes. Jums tas tiek liegts? Tikai mazus bērnus neaiztieciet, pagaidām tas vēl ir krimināls. Tikai lūdzu, nevajag man līst virsū ar savām vērtībām, man tīri labi patīk savējās. Angļiem ir tāds teiciens - practice what you preach. Tu pats neizrādiji īpašu toleranci pret manām maigajām jūtām attiecībā uz kucīti. Esmu aizskarts. Sūdzēšu Tevi tiesā. -------------------- Press any key to continue
|
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE(Taka @ Nov 10 2005, 07:34) Piemērus? Ko ieteiksi šodienas Francijai mister Politkorektais? Daliberalizējās... ... Davai uzrīkojam otaku gājienu! Domājiet, ka neatradīsies kaut viens, kurš atļausies kaut ko kretīnisku? Bija jau vairāki otaku gājieni. Nekādi ekscessi novēroti netika. Pat tad, kad 100+ cilvēku bars devās pa Rīgas galvenajām ielām un cauri Vecrīgai ar 2+ metrīgiem Bleachīgiem zobeniem. ![]() Francija? Tieši otrādi - salīdzinoši milicējiskā valstī pārāk stipri sāka apspiest pārāk lielu minoritāti un šī minoritāte šoreiz nolēma neklusēt. Tā ir, kad nav tolerances. Ja būtu ievērota politkorektība, tad nekas tāds tur nenotiktu. -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:59 |