![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Tātad, es gaidu pilnīgi nopietnu viedokli, ne fleimu, bet viedokli par to, kas tad īsti ir YAOI un kā cilvēki pret to attiecās.
Ja šajā topikā būs floods, tauta jūs dabūsiet pa ragiem, Jo es beidzot gribu konkretizēt šo faktu savā, un citu ieinteresētu useru prātā. Tātad. Jūsu domas- kas tas ir, kam domāts, iespējam, ja ir viedoklis, kas un kāpēc skatās. Un kas ir redzēts arī noderētu pilnai laimei. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(Taka @ Nov 10 2005, 09:33) Politkorektība ir absurds pašos tās pamatos. Absolūti visiem izdabāt un visur visā piekāpties nav iespējams. To var tikai bezmugurkaulnieki. Nekad neesmu bijis politkorekts un līdzīgi kā tu uzskatu, ka pārāk daudz, kas tiek uzskatīts par neaizskaramajām "svētajām govīm", šī iemesla dēļ man ļoti kretinē ASV. Te aizgājušajā offtopikā vairāk bija runa par to, ka kādai grupai (skaitliski lielai) liek tupēt zem tepiķa un izlikties, ka tās nemaz nav. QUOTE(Shumins @ Nov 10 2005, 09:39) Shaadi izklausaas Ultra Liberaalaas ShinChan idejas, kuras es dzriizaak nosauktu par zinaatnisko fantaaziju... Tas viss tikai labi un skaisti, tachu reaalaa saboedriibaa to iedziivinaat taapat nav iespeejams... Tas bija šīzīgs apcerējums, kuram ar šo tematu kaut kādu saistību aiz matiem spēj pievilkt vienīgi tu. Neesmu ne ultra liberāls ne, ne radikāli konservatīvs, vien vienkārš cilvēks, kuram riebjas nevajadzīgi konflikti sabiedrībā. Pie kā noved šķirošana un dalīšana "pareizajos" un "nepareizajos", kā arī "nepareizo" apspiešana piemēri nav ne sen ne tālu jāmeklē. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Man tā arī netapa skaidrs, ar ko ShinChan ir tā aizskāris Taku. Laikam jau mans prātiņš par vāju, iešu vien kaktiņā tālāk urbināt degunu.
Un vispār, man nagi niez šo topiku slēgt dēļ masīvā offtopika, kas šeit plosās, vienīgais kas attur, ir mazītiņa iespēja, ka Yume kaut ko ierakstīs. -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 02:18 |