![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Tātad, es gaidu pilnīgi nopietnu viedokli, ne fleimu, bet viedokli par to, kas tad īsti ir YAOI un kā cilvēki pret to attiecās.
Ja šajā topikā būs floods, tauta jūs dabūsiet pa ragiem, Jo es beidzot gribu konkretizēt šo faktu savā, un citu ieinteresētu useru prātā. Tātad. Jūsu domas- kas tas ir, kam domāts, iespējam, ja ir viedoklis, kas un kāpēc skatās. Un kas ir redzēts arī noderētu pilnai laimei. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(Taka @ Nov 10 2005, 12:17) Neglaimo sev. No rīta neceļos un vakarā gulēt neeju ar domām par taviem mīlestības objektiem. Ja neesi līdz šim sapratis, tad runa nav par mīlestību, bet gan par daudz maz normālu dzīvošanu vienas sabiedrības ietvaros. "Tu pid...s!!! Bet tu smirdīgs homofobs!!!" *Zling, pa seju* Tev ir vajadzīgi šie kašķi? Pasaulē būtu daudz mazāk konfliktu, ja cilvēki nejauktos lietās par kurām tiem nav sajēgas kā arī nemācītu citiem dzīvot. Saki godīgi, tev geji ikdienā traucē? Man netraucē. Bet es pateikšu kas man traucē. Man ļoti traucē tās heteroseksuālās alkoholiķu ģimenes, kurās aug mazgadīgi bērni (turpmākie "pilnvērtīgie" šīs sabiedrības locekļi). Man traucē tas, ka vīrs klapē sievu (norma) un sieva izvērš morālo teroru pret vīru (arī norma). Man traucē tas, ka mātes bērnus izmet miskastēs. Man traucē tas, ka normālās heteroseksuālās Latvijas bezbērnu ģimenes neadoptē bērnus. Man traucē nepilngadīgas abu dzimumu prostitūtas, kurām ar šo arodu liek nodarboties ģimene. Geji ar savām prasībām manu traucēkļu sarakstā ir tuvu pie beigām. Un tu esi vēl zemāk... -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 02:17 |