![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Nju taa, apsweicu juus ar pirmo rudens dienu. Ar riitdienu naktis kljuust garaakas, yay! Nepaies ne ilgs laiks, kad atkal varesim priecaties par miglu un krasainajiem kokiem fona. Waaaaaaaaaaaaaa... *autumn freak*
Luudzu juusu domas par rudeni ![]() ~BN~ -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
-kumori- |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 322 Joined: 5-February 05 From: 【 My Own Paranoia 】 ![]() |
Rudens man asociējas ar:
1. spilgtās krāsās lapām, kuras pēc kāda laika nokrīt un paliek tikai kaut kādi kaili koki, kas bojā visu skatu... 2. tām slapjām, nokritušaām lapām, no kurām pamatīgi jābaidās, jo uz tām viegli paslīd kājas un maucoties zemē, rudens prieki var beigties slimnīcā... 3. slimošanu, jo kad sākas rudens es esmu pienaglota pie gultas, laikam tāpēc, ka nepaciešu temperātūras straujo maiņu... 4. apziņu, ka tūlīt būs ziema un varēšu atkal tupēt mājās jau no kaut kādiem 18:00 >.< No FuN! Es itkā esmu vasaras cilvēks, bet rudens man arī pātīk, ja man nav jāiet tajā draņķīgajā aukstumā ārā un jaatsaldē visas maliņas... -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:53 |