![]() |
![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Ja kaadam i veelme shonakt kadaa datorsalonaa pwnot veel barinju citu cilveeku, kuri ir noleemushi pavadiit sho nakti bezsmadzenju atpuutaa.
Nu vienvaardsakot piesakaas tauta. -------------------- Because i can!
|
![]() ![]() |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
hei es zinu kur to var dariit ir taada neta kafejniica kas saucas planeeta (nu vispaar ir divas
![]() kompis uz nakti maksaa 1.05 ls no 22.00 liidz 8.00 viss daudzmaz iet atmosfeera ir visnotall privaata jo zaaliites ir mazinnas un taa ko es domaaju ir ar 10 kompjiem es varu aizsist vietas jau laiciigi jo ir taada sagadiissanaas ka es plaanoju tur driizumaa straadaat par adminu ![]() IIPASS BONUSS IR MIIKSTIE AADAS KREESLI KUROS VAR PAT GULEET ![]() ...aa jaa etm tu te forumaa ziklausies peec iista ruugumpoda ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:44 |