![]() |
![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Ja kaadam i veelme shonakt kadaa datorsalonaa pwnot veel barinju citu cilveeku, kuri ir noleemushi pavadiit sho nakti bezsmadzenju atpuutaa.
Nu vienvaardsakot piesakaas tauta. -------------------- Because i can!
|
![]() ![]() |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
QUOTE hei es zinu kur to var dariit ir taada neta kafejniica kas saucas planeeta (nu vispaar ir divas smile.gif ) bet es domaaju to kas atrodas uz pils ielas pie doma laukuma kompis uz nakti maksaa 1.05 ls no 22.00 liidz 8.00 viss daudzmaz iet atmosfeera ir visnotall privaata jo zaaliites ir mazinnas un taa ko es domaaju ir ar 10 kompjiem es varu aizsist vietas jau laiciigi jo ir taada sagadiissanaas ka es plaanoju tur driizumaa straadaat par adminu Tur notika pagājušās reizes bezsmadzeņu izklaide. Lielākajai daļai kaut kas nestrādāja un tā spēle, kas korekti strādāja visiem, kādam uz datora noteikti nebija. Plus, admins izrādījās reti kūtrs uz problēmu risināšanu un noteica vien "Ņemies pats. Tas man nav jādara!". Imo, tā nu ir pēdējā vieta, kurp vajadzētu iet. -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:41 |