![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
Vai kāds vispār vēl bez manis vēl ir viņu redzējis???? Anime ir tiešām superīga...
![]() ![]() ![]() ![]() plus man ir tāda ziņkāre uzzināt kur tas sasodītais (skat.pēdējo bildi) džeks strādā!!!!! esmu tikusi jau līdz 9-tajai epai un vēl nezinu.. a viņš tikai pazūd un atgriežas ar žūksni naudas!!! ![]() un ja man kāds pateiks kur viņš strādā... panākšu un iekodīšu kājā!!!! ![]() papildinājums: neviens tātad neskatās... ![]() tiku līdz 13 epai un uzzināju kāda izskatās viņa istaba!!! GRIBU ZINĀT KUR VIŅŠ STRĀDĀ!!!! ![]() |
![]() ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Pagaidīju kad Lunar nosūbo visu seriālu un noskatījos visu 3 piegājienos. Pateikt varu vienu - viens no jaukākajiem un labākajiem seriāliem kas ir redzēts. Pēdējās 4 sērijas man vislabāk patika. Tiešām žēl ka beidzās, bet domāju ka būs turpinājums, vienkārši jābūt.
Ja man kāds prasītu par ko tur ir? Vienkārši stāsts iz dzīves. Sākumā kas man lika turpināt skatīties šo seriālu - Hagu-chan. Vienkārši ģeniāli tēls ar ģeniāliem jokiem (vislabākā vieta kur viņa salīdzināja Yamadas kājas ar savām XD). Noteikti kādreiz noskatīšos šo seriālu otreiz! -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 13:40 |