![]() |
![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Nu tad es esmu izdomaajis ka man veel japadomaa.
Lieta buutiibaa taada: es grasos atziimeet savui dzimeni kaut kur 12.-13. novembrii. Tas noteikti notiks V-pilii. Nu un tagad saakas lielai daljai intereseejoshaa dalja: jaa, es nebuutu pretii ieaicinaat kaadu otakieti arii, bet te nu rodas probleema. Es nezinu cik ir gribeetaaju un vareetaaju. Negribu arii lai man vienkaarshi sabrauc pilna maaja ar ashpadsmit gadiigiem hiperpokemoniem, kuriem ir meerkjis pielieties (kuru vinji nesasniegs, pat ja atbrauks). UPD: pokemooni pieteikties driikst, pielieties nedriikst. Par celju: celju nevienam neizmaksaashu, labaakaa gadiijumaa samekleeshu kaadu transportu, par ko tik un taa buus jaamaksaa. Sabiedriskais ir tikai autobuss (arii mikrinji) kas iet 3 stundas (4 ja caur talsiem) un maksaa arii nevaaji (3.70-3.85 vienaa virzienaa). Citi aspekti: daavanas ne no viena netiek gaidiitas, galdu nekaadu dizho neklaashu, gribat eest, metamies paartikai, liidz veikalam nav taalu jaabrauc. Maaja man nav no gumijas, ja pietieksies milziigs bars, es mekleeshu kur to nohosteet, un iespeejams atkal buus jaametas. Aciimredzami nav baigi leetais tas pasaakums, un ja kaads uzskata ka nav veerts, nevienu nespiezh braukt. Kaapeec braukt: 1. Taapat vien 2. Ventspils vienkaarshi ir forsha pilseeta 3. Tur buushu es 4. Ja atbrauksi, manam sunjukam buus ar ko sasveicinaaties 5. Buus gribeetaaji, izraushu ekskursiju pa pilseetu, bet ja gribeetaaju buus daudz (vairaak par 4) tad iesim ar kaajaam. 6. Dazhiem konkreetiem cilveekiem vienkaarshi ir jaaierodas. 7. Ir ljoti forsha juurmala kuraa var peldeeties (logjiski, ka ne novembrii) 8. Velns, nemaz tik daudz forshu iemeslu nav........... 9. Bet tas arii labi, nesabauks paaraak daudz cilveeku, jo buutu neforshi, ja es neredzeetu dalju no tiem kas atbraukushi pie manis. Nu un taatad: Ja visu sho izlasot, doma braukt uz ventspili tev veel arvien neskjiet pilniigi idiotiska un tu tieshaam veelies un vari abraukt, tad suuti man PM, lai es zinu cik cilveeki buus un attieciigi domaaju taalaak. PM buutu veelams iekljaut shaadu informaaciju: 1. Ar kaadu transportu buutu gribeejis braukt, ja neapmierina sabiedriskaa cenas, cik buutu gatavs maxaat par organizeetu privaatu transportu. 1.1. Ja brauc ar personiigo, vai vari veel kaadu pakjert liidzi un cik daudzus. 2. Vai gribi ekskursiju. 3. Vai to vajag izveerst par 2 dienu pasaakumu. < taalaaka informaacija jaanoraada, ja tas nav izsecinaams no foruma profila > 4. Vecums ( kautriigie driikst pateikt vai ir pilngadiigi, bet tas gan jaanoraada obligaati ) 5. Attieksme pret akloholu ( dzer pats/pati, nedzer, neciesh ja citi dzer) < uz sho atbildeet godiigi, pat ja domaa ka es taadus kas neciesh ka citi dzer nelaidiishu (kas tikpat labi var arii notikt) > 6. Buutu jau baigi tizli prasiit noraadiit dzimumu, ne? Pagaidaam tas arii viss.... atsauksmes, ieteikumi sheit pat, absoluuti ieniidiishu postus no "Es buushu!!!!1111!11oneoneone11!1" kategorijas, jo ludzu shaadu infu suutiit privaati. Sarakstu ik pa laikam izlikshu. -------------------- Because i can!
|
![]() ![]() |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ Nov 11 2005, 18:24) man līdz 12:30 ir daaaaarbs... *raud* Nu neko, stopēšu viena! Būs jums pārpasaulīgā izklaide- meklēt manas paliekas pa visu Kurzemi! sauliit ja es izkusteesos tad ne aatraak par 12.00... man peec daudzaam gljukainaam naktiim un dienaam vajaga kaut nedaudz miega... taa ka varbuut ja tiesaam domaa ko taadu dariit dod zinju.. |
Kima |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
QUOTE(Lija @ Nov 11 2005, 19:40) QUOTE(+Chibi+ @ Nov 11 2005, 18:24) man līdz 12:30 ir daaaaarbs... *raud* Nu neko, stopēšu viena! Būs jums pārpasaulīgā izklaide- meklēt manas paliekas pa visu Kurzemi! sauliit ja es izkusteesos tad ne aatraak par 12.00... man peec daudzaam gljukainaam naktiim un dienaam vajaga kaut nedaudz miega... taa ka varbuut ja tiesaam domaa ko taadu dariit dod zinju.. eeeeee, anoo.... ![]() -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:31 |