![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Man nepieciešams jūsu viedoklis.
Vai drošība ir svarīga (jā vai nē) Ko jūs domājat par drošību vispār? ( ielas, skolās, utt) -------------------- |
![]() ![]() |
Suu |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 68 Joined: 22-August 05 From: My friends computer..... ![]() |
Riigas ielaas droshiiba nav neko iipashi spiidosha, bet ir labaaka nekaa citur.
Bet skolaas ir vienkaarshi drausmiiga droshiiba. bet no viena atgadiijuma kad skolaa ienaaca viens viirietis un nozaga skolotaajai aadas jaku ar naudu no taa briizha skolu sleedz siet, be man ne reizi vien ir apzagushi ![]() -------------------- Izglāb draugu. Nošauj koku.
|
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
QUOTE(Marron @ Nov 13 2005, 20:03) Bet skolaas ir vienkaarshi drausmiiga droshiiba. bet no viena atgadiijuma kad skolaa ienaaca viens viirietis un nozaga skolotaajai aadas jaku ar naudu no taa briizha skolu sleedz siet, be man ne reizi vien ir apzagushi ![]() Mana skolaaa ir droši - visur policisti staigaa ar stekiem un visu laiku tev seko ![]() nu ja neskaita to asarugaazi, atrauto pirkstu(ne manu) un tt Bet par drošiibu ilelaaas... man liekas ka diezgan droši, jo ar mani nekas nava noticis pedeejo 16 gadu laikaa, kaut gan es dziivoju uz Maskavas ielas ![]() ![]() Bet nu tomer naktiis labaak pa ielaam nestaigaat...... -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 08:44 |