![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Šis shounen-ai ir kļuvis neapraxtāmi populārs..
![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(Lija @ Nov 14 2005, 21:25) QUOTE(Hikaru @ Nov 14 2005, 17:51) ...Dialogi tur kaut kādi dīvaini dažreiz ir, ka gribās sākt rēkt. ![]() Jautājums: "Did you kill them?"; Atbilde: "I love you". ![]() man liekas diezgan vienkaarsi un logiski... ![]() ![]() es gan mūžīgi rēcu, kad Soubi tā darīja. Like, q: Nopērc man ābolu a: I love you q: Cik pulkstens? a: I love you Soubi bija ideālais variants, kā tik ārā no jebkuras situācijas. XD Bet ja nopietni - sakumā mani pārsteidza, kā Soubi jau pirmajā satikšanās reizē var tik vienkārši pateikt to "suki"... Tas,nu,liek domāt, ka viņš mētājas ar tādiem vārdiem pa lab' un pa kreisi.. Bet talāk ejot tas jau kļuva tā.. sērīgi. Smeldzīgi. Jo vairāk Soubi mīl Ritsuku, jo bēdīgāk viņš izklausās.. Jo,vismaz es tā to jutu, viņš jau apzinās, ka tā love nav no tām vieglākām.. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:56 |