![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
ak jel mani miillie otakiessi juus taccu ir tik viegli izsist no sliedeem
![]() palasiiju kautkaada mudaka uztaisiito pavedienu (jaatziist ka mudakam bija stils ![]() ![]() ...mana lielaakaa atkariiba ir draugi zem taas kaartojas arii visas paareejas un vistiessaak internets un alkahols taapat arii darbs zem kura kaartojas nepieciessamiiba smeekkeet jo taa visnotall padara darba procesu vieglaak panesamu.... -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
![]() ![]() |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
mmmja.. un tagad, kad atkal ir jauns topiks, turpināsim visi vaļsirdīgi atdzīties, ka smēķējam, lietojam tādas vai citādas vielas.. Tik pat labi varēja pool uztasīt (par smēķēšanu un alkoholu jau, šķiet, reiz bija)..
Galvenais ir gribasspēks un jebkuru atkarību var likvidēt. Jautājums, vai cilvēks arī patiesi grib tik vaļā no kārtejās `atkarības`. Vai tikai vēlas to darīt zināmu citiem, mēģinot, varbūt, iegūt kādu līdzjūtības kripatu vai tieši otrādi - paspīdēt citu acīs. Ja paši neko nedarīsim, tad arī nekas nemainīsies. Bet, ja nekas netraucē, tad kādēļ kaut ko mainīt? Vidusmēra melno masu sabiedrības loceklis manī varētu saskatīt sekojošās atkarības: Atkarība(s) no: -anime -datora -spēlēm -interneta (intersanti, ka man vēlaizvien nav neta mājās) -japāņu mūzikas -zīmēšanas -vientulības -telpām -kolas (varbūt vēl kas.. nevru īsti iedomāties visu, ko par mani varētu padomāt average sabiedrības komponents..) Vislielākā atkarība vispār?! Dzīve. Visi cilvēki dzīvo.. Tāda šausmīga slimība, ar kuru visi slimo, un ir tik neiespējami izārstēties. (manas domas) -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 11:09 |