![]() |
![]() |
Gutts |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 122 Joined: 22-October 05 From: fantaziju pasaule ![]() |
Man vislabak patik manga kas ir fanu tulkota no japanu valodas jo tur nav nekas cenzets ka daudzas amerikanu firmu tulkotajas mangas un it ipasi animes.
+manga ir orginalais stats nevis piekrasnots mazliet/smagi ka anime biezi uz slikto pusi. Protams par to piekrasnosanu uz slikto pusi ir tikai mans viedoklis. |
![]() ![]() |
windhover |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 75 Joined: 3-February 05 From: Silta ligzdiņa.. ![]() |
Kā jau pats teici lielu daļu informācijas cilvēks uztver ar acīm, bet ir arī fakts, ja uzrksta, ka sisināja sienāži, tad diez vai šī iegūtā informācija būs tik pat jauka kā dzirdēt to ar paša ausīm.. Lai rastos harmonija, man personīgi nepietiek tikai ar redzēto vien
![]() Neesmu arī teicis, ka mangu vispār neesmu lasījis, bet mani tā nespēj aizraut tik pat ļoti kā anime ![]() Hmm, vai tik tie tevis minētie piemēri par animes skatīšnos nav paši par sevi saprotami fakti vispār kaut ko darot barā? vienmēr kādam būs sliktāk kā pārējiem ![]() Un par to filmas skatīšanos.. Es ļoti šaubos, ka cilvēki rūda savu raxturu un tikai tāpēc ir spējīgi nosēdēt pie ekrāna, viņus vairāk tā kā pārņem nostaļģija un ir vēlme paskatīties uz notiekošo no cita skatu leņķa -------------------- ![]() Galu galā pirmajā vietā anime un tad viss pārējais... Viss pārējais ir, lai varētu būt pirmais... |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 20:34 |