![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
paraadiet man ellee rataa cik no ssitaam speeleem te ir saistiitas ar anime ko praktiski neiviena tad kaada vella peec mu atkal ir aiztaisiits un taadell ka es piemineeju tiessi nwn arii taas ir ciet kas galiigi nebija mans noluuks tad tagad varbuut noraadiit uz naakamo kaads pie velna teken sakars ar animi ????
vai pajautaat arii par paareejaam varbuut nodefineejiet kaadi tiessi sseit ir tie ssovinistiskie noteikumi peec kuriem driikst te likt speeles ...peec taa via adminam vinnas patiik ?????? ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
![]() ![]() |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Ja neesi pat googlee atteelus par shiim speekeem pamekleejis(kur nu veel speeleejis), tad mosh negvelz mulkiibas kaa piemeeram "nju var jau buut....". Un kursh visuvarenais pazinoja, ka anime-related stuff obligaati jaabuut razotam Japaanaa?
Piekriitu, ka dazas no speeleem, kaa piemeeram Ultima, maz saistaas ar anime, bet nu, ja reiz taas ir tik iecieniitas.. Saliidzinoshi ar MU ( un KUR TUR ir anime?!) , tur(Ultima) vismaz pasaule ir `nedaudz` interaktiivaaka un iespeejas nedaudz plashaakas.. Kaa ariii citas, varbuut..., bet to topiki netiek sleegti taapeec, ka par shii ne-anime speeleem neizveershas bezjeedziigs 10 lappushu spams. Ja aizietu bezjeedziigs bezsatura spams par kaut vai WOW 20lpp garumaa, tad arii shis topiks visticamaak tiktu sleegts. UN neaiztiec Grandiu. QUOTE nju ko ir divas iespeejas vai nu sleegt sadallu bezjeedziibas deell vai arii llaut cilveekiem mieriigi dziivot cik atceros pagaajusso reizi mu pavedienam bija savas lapas astonnas tressaa dalla sso speelu nevar lepoties ar astonniem postiem.... Kopsh kura laika esi iecelts par padomdeveeju otaku.lv modiem? QUOTE vai tiessaam es cellu breeku ne par ko ???????? huh.gif taa izskataas.. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7 August 2025 - 03:09 |