![]() |
![]() |
Fausts |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 32 Joined: 14-October 05 ![]() |
Ar dzīves netaisnību es domāju, ka lielāko daļu anime games taisa priekš PS2 un tās gandrīz neiespējami ir dabūt.
![]() Piemēram- Ir jau 2 vai pat 3 Bleach fighting games ![]() +vēl naruto fighter spēle NAruto Getiko Taisen 2 (Liekas ka pareizi uzrakstīju ![]() Ir vesela virkne totaly sugeeee anime geimi, kurus mums nebūs lemts spēlēt...tuvākajā laikā uz PC ![]() |
![]() ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Cik maksā PS2 Latvijā? Ls 120-140
Cik maksā viena PS2 spēle? Ls25-35 - dark ruins mani pakoriģēs ja es kļūdos 4 spēles=PS2 Konsoles speciāli tiek tirgotas pa dempinga cenām, visu atpērk ar spēlēm. Japānā jau no laika gala ir bijis attīstīts (savs) konsoļu tirgus. Atcerieties, ka konsoles ir tikpat ilgi kā PC, bet PC tikai pēdējos gados ir vienota vide spēļu veidošanai (DirectX, OpenGL, Windows utml.), kamēr konsolēm tā bija no paša sākuma. Tas kolosāli atvieglo spēļu programmēšanu. Un bez tam - ar konsoli apieties netehniskam cilvēkam ir vieglāk nekā ar PC. Uz konsolēm dzīvo žanri, kuri uz PC īpaši neiet - faitingi piemēram, sporta spēles, kuras uz PC nīkuļo. PS2 var izmantot arī DVD atskaņošanai, var pieslēgt klaviatūru, peli un čatot ircā. Gandrīz dators. -------------------- Press any key to continue
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:41 |