![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Principā sagribējās uztaisīt šādu pollu, jo paveras plašas diskusijas iespējas
![]() |
![]() ![]() |
bubu |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 526 Joined: 24-January 05 From: Rīga ![]() |
Neredzu jēgu baidīties no nāves. Beigās kautkad tāpat visi nomirsim.
Reinkarnēšanai neticu. |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
piekriitu bubu.
es uzskatu ka pastaav reinkarnaacija. ka naave ir tas pats kas piedzimt, un esmu pa to 95% paarliecinaata. nju var jau uzskatiit ka fantazeeju, bet palasiet pashi taas gudraas graamaatas. neticu ka pastaav elle. domaaju ka visa dveeseles dziive ir kaa speles liimeni. ja izej vienu liimeni, tiec uz naakamo. ja neizej, tev jaasaak viss no jauna( to ir sarezgiiti paskaidrot, bet ceru ka gudriishiem pieleks) dziive ir viena sarezgiita lieta, nevaru galvot vai man taisniiba. -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
bubu |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 526 Joined: 24-January 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE(Ayumi @ Nov 18 2005, 23:15) piekriitu bubu. Kā tad tu man piekrīti, ja es saku, ka neticu reinkarnācijai? es uzskatu ka pastaav reinkarnaacija. ![]() QUOTE(zenofex) bet iespēju robežās izvairos no tās, jo man gribas vēl padzīvot kādu brīdi A kāda jēga, ja tāpat nomrsi gan tu, gan visi citi? |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:12 |