![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Principā sagribējās uztaisīt šādu pollu, jo paveras plašas diskusijas iespējas
![]() |
![]() ![]() |
Zuzix |
![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
Xexe.. Tātad - wai es baidos no nāwes? Godīgi? Nē, nebaidos gan... Jau no agras bērnības zinu, ka miršu tik un tā, wai tas notiks agrāk wai wēlāk- tas jau ir cits stāsts... Runājot par fiziskām sāpēm - domājams, ka arī no tām es nebaidos, jo ir uzradies tāds wecs paradums wisu pārwērst izaicinājumā (tip izturēšu wai neizturēšu), tāpēc ja arī bailes būs, tās tiks ļoti weiksmīgi aizsistas (nju ka lai to wēl pasaka) prom...
Taču ir nāwes nianse no kuras man IR bail... Uzminiet nu... Protams - mani pieci dārgākie cilwēki... Tagad kad man naw īsta iemesla dzīwot un es dzīwoju wiņu dēļ un man ir bail ka ar sawu nāwi es wiņus sāpināšu (da pat tās wairs naw bailes, esmu pārliecināta, ka wiņus sāpināšu tāpēc es wēl gribu palikt un dzīwot)... Kā arī man ir ļoti bail no kāda no šiem 5 nāwes... Protams ka es to pārdzīwošu (labrīt tauta es jau esmu diezgan daudzus tuwus - ne tuwākos, bet anyway- zaudējusi, tāpēc es zinu par ko runāju)... Wismaz fiziski es to pārdzīwošu... Kā būs ar psihisko (morālo) pusi? ir ļoti liela iespējamība ka tieši šādā weidā es warētu nomirt līdz ar wiņiem... Un tāpēc ir radies jautājums - par kādu nāwi Jūs te gribat runāt - par fizisko wai par morālo (garīgo, psihisko or whatewa)? Jo morālās nāwes war piedzīwot wairākas un tās patiešām ir ļoti sāpīgas (un jā es no tādām pat warētu baidīties, ja tas ko pret tām jūtu war tik identificēts kā bailes)... -------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:10 |