![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Principā sagribējās uztaisīt šādu pollu, jo paveras plašas diskusijas iespējas
![]() |
![]() ![]() |
bubu |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 526 Joined: 24-January 05 From: Rīga ![]() |
Mani atkal izbrīna, kas dažiem cilvēkiem noticis ar klaviatūras v burtu... Bet tas nu offtopikā velk...
|
Zuzix |
![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
QUOTE(bubu @ Nov 19 2005, 14:41) Mani atkal izbrīna, kas dažiem cilvēkiem noticis ar klaviatūras v burtu... Bet tas nu offtopikā velk... Personīgi man wnk patīk kā izskatās w, newis v... Un uzreiz waru pateikt ka latwiešu walodas darbos (da un wispār) neizmantoju w... Ak jā - w laikam ir wienīgā mana anomālija... pati neciešu kad raksta ar z s wietā 'n' stuff >< ceru ka offtopic beidzies >< -------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
QUOTE(Zuzix @ Nov 19 2005, 13:52) QUOTE(bubu @ Nov 19 2005, 14:41) Mani atkal izbrīna, kas dažiem cilvēkiem noticis ar klaviatūras v burtu... Bet tas nu offtopikā velk... Personīgi man wnk patīk kā izskatās w, newis v... Un uzreiz waru pateikt ka latwiešu walodas darbos (da un wispār) neizmantoju w... Ak jā - w laikam ir wienīgā mana anomālija... pati neciešu kad raksta ar z s wietā 'n' stuff >< ceru ka offtopic beidzies >< piebildiishu arii savu viedokli shajaa offtopicaa. maaksliigi aizvietojot/kropljojot s/v/w/ teksts kljuust sliktaak lasaams/spiezhas aciis/uz nerva. protams .. pseido briiva valsts .. bet pieklaajiigi pret citiem buutu nerakstiit kr4 wnk psc <g>. ja arii lietot saiisinaajumus/abreviatuuras/zhargonu, tad taadus, kas pienjemts konkreetajaa comunity, vai ir mazaak pamanaams / nepatiikams. imho tas buus vienkaarshi pieklaajiigi / atbilstoshi netiquette. cik no malas ir gadiijies pamaniit atbilstoshi manai neesoshajai atminjai, 'w' aizraadiits ir vismaz reizes 5. x vismaz 3 no tiem, kas noklusee. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:07 |