![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Principā sagribējās uztaisīt šādu pollu, jo paveras plašas diskusijas iespējas
![]() |
![]() ![]() |
Tjen |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 215 Joined: 10-September 05 From: Riga ![]() |
Huh es jau nesaku ka ir meli bet nu ta tas nav piem ja es atnaktu pie kada kursh nebaidas no naves un ieshautu vinjam galva ar bisi es shaubos ka vinsh pirms tam teiktu es nebaidos vari mierigi shaut... bet nu labi tas ir tikaj manas domas.........
![]() |
Zuzix |
![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
QUOTE(Tjen @ Nov 19 2005, 19:45) Huh es jau nesaku ka ir meli bet nu ta tas nav piem ja es atnaktu pie kada kursh nebaidas no naves un ieshautu vinjam galva ar bisi es shaubos ka vinsh pirms tam teiktu es nebaidos vari mierigi shaut... bet nu labi tas ir tikaj manas domas......... ![]() Pr citiem neko nez... bet manā gadienā būtu - "šauj... ja wēlies"... jo wnk 1) Tu nešautu 2) ja šautu tad tāds ir liktenis 3) nelūgtos jau nu toč... pat tad ja ļoti negribētu mirt un šādā situācijā būtu bailes newis no nāwes bet no tā kādā weidā mirsi... bailes redzot stobru un zinot ka tas izšaus ,bet nezinot kad... wislielākās mokas ir šī gaidīšana >< -------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:09 |