![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Principā sagribējās uztaisīt šādu pollu, jo paveras plašas diskusijas iespējas
![]() |
![]() ![]() |
Tjen |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 215 Joined: 10-September 05 From: Riga ![]() |
Bet piem... ja es tumsha telpa ar swordu.... pakliegtu tev.... es tevi nogalinashu !
ejot pa telpu tu saktu domat par to ka tu negribi mirt un t.t. es tev saku ta butu tu vienkashi tev nebiji tada situacija nekad tapec nevari spriest(bez letalam beigam) (es ar nebiju bet es zinu ka ta butu) jo cilveki ir vaji visas jomas......................... un tu varbut neesi iznemums ![]() Bet atkal tas ir manas domas..... |
Zuzix |
![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
QUOTE(Tjen @ Nov 19 2005, 19:58) Bet piem... ja es tumsha telpa ar swordu.... pakliegtu tev.... es tevi nogalinashu ! ejot pa telpu tu saktu domat par to ka tu negribi mirt un t.t. es tev saku ta butu tu vienkashi tev nebiji tada situacija nekad tapec nevari spriest(bez letalam beigam) (es ar nebiju bet es zinu ka ta butu) jo cilveki ir vaji visas jomas......................... un tu varbut neesi iznemums ![]() Bet atkal tas ir manas domas..... Protams šādā situācijā cilwēkam sirdsdarbība paātrinās, wiņš sāk uztraukties par to, ka neredz cilwēku kas ir apbruņots un šķiet tiešām domā piepildīt sawus draudus... Cilwēks wairs nejūtas īsti drošībā un sāk apdomāt kur pie welna warētu paglābties... ja šis ir tas kas tiek definēts par bailēm - oki... es baidītos... Ja iedomājas šādu situāciju, kuru es iespējams warētu nosaukt par bezcerīgu, tad tādās situācijās mani pārņem nolemtības sajūta ><... Un wispār lūdzu - Baiļu Definējumu... man ir tāda sajūta ka es wienkārši šo wārdu saprotu stipri sawādāk >< Edited: Xe..es ar esmu sastapusies ar nāwi..ne koma bet tomēr..tāpēc domāju ka zinu ko saku.. Manuprāt wispār nāwe būtu jāpieņem kā kkas esošs, neizbēgams un dabisks (tapa pēc Mimi posta) -------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:33 |