![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Principā sagribējās uztaisīt šādu pollu, jo paveras plašas diskusijas iespējas
![]() |
![]() ![]() |
Tjen |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 215 Joined: 10-September 05 From: Riga ![]() |
Bet piem... ja es tumsha telpa ar swordu.... pakliegtu tev.... es tevi nogalinashu !
ejot pa telpu tu saktu domat par to ka tu negribi mirt un t.t. es tev saku ta butu tu vienkashi tev nebiji tada situacija nekad tapec nevari spriest(bez letalam beigam) (es ar nebiju bet es zinu ka ta butu) jo cilveki ir vaji visas jomas......................... un tu varbut neesi iznemums ![]() Bet atkal tas ir manas domas..... |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
QUOTE(Tjen @ Nov 19 2005, 19:58) Bet piem... ja es tumsha telpa ar swordu.... pakliegtu tev.... es tevi nogalinashu ! ejot pa telpu tu saktu domat par to ka tu negribi mirt un t.t. es tev saku ta butu tu vienkashi tev nebiji tada situacija nekad tapec nevari spriest(bez letalam beigam) (es ar nebiju bet es zinu ka ta butu) jo cilveki ir vaji visas jomas......................... un tu varbut neesi iznemums ![]() Bet atkal tas ir manas domas..... nu bljin ko tad es centos tev pateikt, Jaaa es baidiitos, ja mani tagad tu... tumshaa istabaa... ar swordu.... pielaviitos.... un nogalinaatu...... Bet es nebaidiitos, ja man buutu pienaacis laiks dabiigi nomirt.... lol laikam lol |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 21:47 |