![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Principā sagribējās uztaisīt šādu pollu, jo paveras plašas diskusijas iespējas
![]() |
![]() ![]() |
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
QUOTE(bubu @ Nov 19 2005, 22:32) Tiiri logjiski, bet ja mees njemam no gariiga viedoklja... Kur nokljuust muusu dveesele? Vai varbuut ticiiba dveeselei arii ir izdomaajums, lai cilveeki nebaidiitos un visu laiku neskumtu, ka viss reiz beigsies? Ir dazhi cilveeki, kas ir pieredzeejushi kliinisko naavi, man pat vienreiz piedaavaaja pameegjinaat. Vinju staasti arii ir dazhaadi- viens redz sevi, viens skrien pa gaiteni, cits redz gaismu tunelja galaa, cits nostaajas dieva priekshaa... Varbuut tie ir vienkaarshi sapnji? Es nezinu, un mees nezinaam... -------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
bubu |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 526 Joined: 24-January 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE(One winged angel @ Nov 19 2005, 22:42) Tiiri logjiski, bet ja mees njemam no gariiga viedoklja... Kur nokljuust muusu dveesele? Dvēseles arī nav. Tie ir tikai termini no reliģijkas.QUOTE Vinju staasti arii ir dazhaadi- viens redz sevi, viens skrien pa gaiteni, cits redz gaismu tunelja galaa, cits nostaajas dieva priekshaa... Daudzko cilvēki stāsta. Vieni izdomāja, citi dzirdēja un atstāsta tālāk un tā tik baumas rodās.. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:09 |