![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Tjen |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 215 Joined: 10-September 05 From: Riga ![]() |
Piemeram man gadijas ta es iezubrijos biologijas k.d.(kontroldarbam)
Es uzraktiju uz 7 bet viens apsis kursh neko nemacijas dabuja 9 norakstot no vienas meitenes ja nebutu vinjas vinsh ka vienmer dabutu 2 ... Bet es palavos tikaj uz sviem spekiem... ![]() Duh... vel man besi tadi gadijumi ja tu macies dabuj izglitibu labu... un paraleli ir tads viens (nu nez kas bet galigi stulbs cilveks prata zinja) nedabuj izglitibu bet kautkur noperk kautkadu diblomu(izmantojot savus bagatus vecakus) un pectam klust par darbadeveju nodibina sev firmu(caur vecaku naudu) un ir miljonars ... un kamer es esmu tikaj videja limenja darbinieks... ![]() Vai jums nav tada doma kapec man nav tik bagati vecaki vai ari kapec dzive izrikojas ar manim ta? Bet viss shis ittka domats par nakotni ![]() (sorry par kludam ja kadas bija) |
![]() ![]() |
Shoune |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 119 Joined: 13-July 05 From: tagad uz kadu laiku parvacos uz Londonu... =( ![]() |
Nu i, par ko var stresot, nu i mani vecaki ir miljonari, bet ne jau visi miljonari ir tadi ka tu raksti, ha ha mani vecaki man naudu vispar nedod, pasi teica pats macies pats strada, kaut viniem naudu nav kur likt, tik un ta vini man nedos, kames es pats visu nesasniegsu =))))
-------------------- ![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
QUOTE(Shoune @ Nov 20 2005, 00:22) Nu i, par ko var stresot, nu i mani vecaki ir miljonari, bet ne jau visi miljonari ir tadi ka tu raksti, ha ha mani vecaki man naudu vispar nedod, pasi teica pats macies pats strada, kaut viniem naudu nav kur likt, tik un ta vini man nedos, kames es pats visu nesasniegsu =)))) taa ir normaala prakse, gudrie apziniigie vecaaki, kuriem ruup savu beernu naakotne, tieshi taa arii dara. ja cilveeks no beerniibas nav pieradis straadaat un ruupeeties pats par sevi, vinjsh neko savaa dziivee nesasniegs pat ar visu naudu. kad tu pats kaut ko sasniegsi savaa dziivee, tad arii vareesi vinjiem luugt naudu... bet tas nebuus tik aatri... kaadi 10 gadi vismaz buus tev jaapastraadaa. -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 21:36 |