![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Principā sagribējās uztaisīt šādu pollu, jo paveras plašas diskusijas iespējas
![]() |
![]() ![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
bubu, vot tu visu laiku saki ka dveeseles nav... luudzu pieraadi ka vinjas nav... vai arii ka vinja ir... tu to nezini, vai nee?
![]() -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE(lastguru @ Nov 19 2005, 23:07) bubu, vot tu visu laiku saki ka dveeseles nav... luudzu pieraadi ka vinjas nav... vai arii ka vinja ir... tu to nezini, vai nee? ![]() Man patika šī jautājuma risinājums vienā fantasy grāmatā: QUOTE Bija pieņemts ticēt, ka visiem cilvekiem ir dvēsele. Bija pieņemts ticēt, ka dzīvniekiem nav dvēseles. Pie dižā Informācijas Burvja atnāca kentaurs (pus-cilvēks, pus-zirgs) un jautaja: "Vai man ir dvēsele?" "Tas ir sarežģīts jautājums, " atbildēja burvis, "Lai dabūtu atbildi uz sarežģītiem jautājumiem, jautātājam ir jānokalpo manā paklausībā vienu gadu, vai tu esi uz to gatavs?" "Jā", atbildēja kentaurs. .... pagāja gads, pienāca laiks Atbildei .... "Vai man ir dvēsele?" jautāja kentaurs otro reizi. "Dvēsele ir katram, kas uztraucas par to vai viņam tā ir" atbildēja visu zinošais burvis. Vienkārša un tajā pašā laikā neapstrīdama atbilde. Protams, neviens viņam neprasīja, kas tieši ir dvēsele, bet tas jau ir pavisam cits jautājums, ar atsevišķu samaksu ![]() -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20 July 2025 - 12:45 |