![]() |
![]() |
Namejs |
![]()
|
Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 113 Joined: 10-August 05 From: tou dont wanna know it....realy you dont ![]() |
soo...shis ir 1. darbs kuru es sheit ielieku....taa ir tikai skice kuru es uzskribeleeju kad man bij 15 min briivas....
Attached thumbnail(s) ![]() -------------------- Dont tell what to do, and i wont tell you where to go :D
|
![]() ![]() |
zeloco |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
QUOTE(Namejs @ Aug 11 2005, 18:44) O_O tas pa kreisi ir <3 Kas ir shis skolotaajs? QUOTE(Namejs @ Aug 12 2005, 16:14) nu te buus weel 2 ziimeejumi.....shitie ir riktiigi weci....bet man tik un taa patiik...2. ziimeejumu es domaaju tuwaakajaa laikaa pabeigt....shoreiz neslinkoshu un uzziimeeshu gan fonu gan eenas....tas dusmiigaas sejas es waru izskaidrot peedeejaa laikaa es esmu riktiigi pissed off un citaadas sejasizteixmes wienkaarshi nesanaak ![]() Tas enjgjelis 1majaa ziimejumaa ir super. Tev vnk superiigi sanaak emocijas.Apskauzhu ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:15 |