![]() |
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Vairākos topikos pavīd dažādas ideajs gan par festa, gan par party cosplayiem, taču nekādas skaidrības tas nedod. Lai nerastos pārpratumi, lai nebūtu pārāk daudz vienādu cosplay un lai varētu, piem., veidot gurpas, būtu labi, ja te katrs,kas nāks cosplayā, uzraxtīs to, ko attēlos. Bez nekādiem miljons "a es pārdomāju". Raxta tie, kas 96% pārliecināti. Ja tomēr pārdomā, tad Edit veco post. Vienkārši, lai veidotos smuka liste ar cosplay tēliem.
-------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
Yi a tad jau baig gruuti cereeju uz cos aiziet, pof aiziesh ar paskatiishos vismaz kaa citi teerpus uztaisiija =] Veiksmi visiem!
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
tresho reizi domaaju un izdomaaju ka vislabaakais ir buut orginaalai!
man visticamaak buus random catgirl ! ![]() -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
QUOTE(Ayumi @ Nov 21 2005, 22:43) tresho reizi domaaju un izdomaaju ka vislabaakais ir buut orginaalai! man visticamaak buus random catgirl ! ![]() Anime Genshiken teikts, ka shaadaa kosplejaa var iet uz jebkuru kospleju, bet nez cik origjinaali tas buus, Cosplay tusa, es biju Catboy.... ( nu tip biju ![]() ![]() PS. Shis bija nejeedziigs spams, taa kaa uz festu vispaar neieshu..... ![]() |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
ej! un esi Catboy! (tas būs intresanti!)
nja, sorriz pa šo spamu.... -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:03 |