![]() |
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Vairākos topikos pavīd dažādas ideajs gan par festa, gan par party cosplayiem, taču nekādas skaidrības tas nedod. Lai nerastos pārpratumi, lai nebūtu pārāk daudz vienādu cosplay un lai varētu, piem., veidot gurpas, būtu labi, ja te katrs,kas nāks cosplayā, uzraxtīs to, ko attēlos. Bez nekādiem miljons "a es pārdomāju". Raxta tie, kas 96% pārliecināti. Ja tomēr pārdomā, tad Edit veco post. Vienkārši, lai veidotos smuka liste ar cosplay tēliem.
-------------------- ![]() |
![]() ![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
es ilgi apsveeru domu kosplejot kukuliiti, bet finaniaalaa staavoklja deelj nespeeju iegaaaaties pietiekoshi daudz apaukoshanaas liidzeklju.
dazhi zina cik es eedu NORMAALI nu tad saprotams, ka situaacija ir pavisam beediiga. bet nekas, saakshu kaartiigaak pelniit, iegaadaashos kaartiigu kreeslu (lai tur) un gan jau uz kaadu no naakamajiem festiem mans dziives meerkjis buus sasniegts un es vareeshu mirt laimiigs (no sirds mazspeejas). -------------------- Because i can!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:42 |